2777
2789
عنوان

یا من دیوونه ام یا شوهرم سفته یا پول نداره 🥺😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 109 پست
اره از توقع های به جای خودت در حد وضع مالی خودتون بی هیچ وجه کوتاه نیا عادت میکنه حتی اگه اوایل به د ...

بدا سعی میکنم چیزا گرون ازش نخوام مثلا در حد خیلی صد تومن بشه 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
عزیزم  شوهرت خسیسه و از همین الان  دلم ب حالت میسوزه چون خودم چند سال با مرد خسیس زندگی کر ...

نظرت بریم مشاور ؟مشاور آنلاین خوب سراغ دارید ؟؟

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغازه زده باباش براش ، از اول مهر هم می‌ره دبیرستان درس میده حق و تدرسیه فعلا

خسیسه خواهرم! 

رهاش کن از ایت شوهر در نمیاد

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

چند وقته عقدی؟ بچه دو ساله میره مغازه یه چیپس برمیداره سی تومن یه بستنی ۶۰ تومن ، مردم اسنپ میگیرن ۱۰۰ تومن بعد سر اینقدر پول؟ چند بار کافه بردت؟ رستوران ببره یا بیرون غذایی بخره؟ برات لباس یا هدیه خاصی گرفته ؟ چند تا ؟ تا حالا تو این مدت که عقدشی تقریبا چقدر پول خرجت  کرده؟ تا حالا تو مشکل مالی پول بهت داده؟ اگر مغازه رو باباش داده یعنی پول اجاره نمیده و اگر هم مغازه جای شلوغه درآمد خودشو داره و نمیشه درآمد نداشته باشه. لوازم آشپزخونه هم هست نمیخواد هر هفته خرید کنه که دستش نباشه. همه این سوالا ممکنه تو آگاهیت کمک کنه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خودم پول بدم مشکل ندارع فقط از اون انگار نباید بگیرم 

پس بگو چرا اذواج کردم اونطوری تنها بودم دیگه این دغ و دلی ها رو نداشتم چطور فردا که برید سر زندگی تون اگر نهار و شامش حاضر نکردی هزار تا حرف میزنه ک چرا زن گرفتم اما ب خرج ک میرسه ب فکر باش معلومه خیلی خود خواه هست 

هییی خواهر فک‌ کردی واقعا ماهی دوتومن به من میده؟؟؟فعلاذمه به روی خودم نیاوردم ، اوباش برا یه شارژم ...

غلط کرده که نمیده😏 

این چه مردیه که برای یه شارژ باید بهش رو بزنی 

حتما باهاش صحبت کن و اگر نخواست تغییری تو رفتارش ایجاد کنه به هیچ عنوان باهاش ادامه نده 

هیچ مردی ارزش اینو نداره که تو شرایط سخت قرار بگیری

یه روژی شراطیم عین تو بود 

شوهر بد دهنی که هیلی مشکوک میزد   شکاک بود بهم خسیس  بود حقوقمم میگرفت 

یه تاپیک زدم   پر بازدید شد تا مدت ها  نقل دهن  بچه های نیی‌ سایت بود   اگه بگم شاید بقیه یادشون بیاد 

میدونی نتیجه  اون تاپیک چی بود ، طلاق بگیر و فرار  کن 

بچه سال یودم و نفهم فکر میکردم ظلاق بگیرم  دنیا ب اخر میرسه  فکر میکردم زورم ب این شوهر میرسه  فکر میکردم   همه زندگی ها همینه 

خلاصه کاری رو ک اون روز  انجام ندادم  الان با بدختی با افسردگی  با روحیه داغون با اعصاب ناراحت بعد چهار سال دارم انجام میدم  

الانم دارم جدا میشم  با  عمری ک الکی تلف کردم  

و توصیم ب تو اینه، فرار کن   جداااا شو  

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
عزیزم میگه ۴۸ تومن شده !!! چه خرجیه حالا که یکی این ادا هارو بده  به خدا تو عقد خیلی چیزا معلو ...

عزیزم حرفت درسته ها ولی هنوز تو عقدن 

تحت اثیر خانوادشه پسره باید با سیاست تر رفتار کنه 

نمیشه که همه رو بگیم برو طلاق بگیر 

گذشته از این ما یکطرفه نگاه می کنیم بعضی خانوما خیلی خرج می کنن یه اشتباهی تو مغز اینا انداختن که هر کی خرجش بیشتر ارجش بیشتر 

من خودم شاغلم 16 ساله شاغلم امکانات اولیه زندگی رو داریم با دو تا حقوق بدون اجاره و اینا کم میاریم من بعنوان زنی که درآمد دارم و تو این جامعه هزینه ها رو میبینم می فهمم چه فشاری هست ما ماهی حدود 50 ملیون حقوق دو تامون هست به وسط ماه خالی ایم 

یکم درک کنید انقد رویایی حرف نزنید بر اساس واقعیت جامعه در نظر بگیرید

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
چهار پنج تا خوراکی گرفتیم کلا شد چهل و هشت تومن !!!خواهرم چند برابرش برامون سوغاتی گرون آورد با اینک ...

ببین چرا منظورم و متوجه نمیشید بحث من مبلغ نیست 

دارم میگم شما تازه عقد کردید هنوز رو هم شناخت کافی ندارید 

همسر شما تحت تاثیر خانوادشه 

یا باید با سیاست تر و عاقلانه تر رفتار کنی یا به توصیه دوستان عمل کن و طلاق بگیر

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
عزیزم حرفت درسته ها ولی هنوز تو عقدن  تحت اثیر خانوادشه پسره باید با سیاست تر رفتار کنه  ...

خدایی شوخی میکنید دیگه ؟اتفاقا تو عقد همه میخوان خودشونو فرشته نشون بدن 

یعنی این بهترین شکل این اقاست !! و چیزی که سرش بحث شده ۴۸ هزار تومن پوله که باهاش ۱ دونه زیر پوش تمام نخ نمیدن !

برای کسی مثل من که تو خانواده همیشه تامین بود این فااااجعست .... 

نمیتونم این حجم از گدا صفت بودن یه ادمو درک کنن برام غیر قابل هضمه 

این خانم دو تا راه داره یا پاشه بره سرکار رااحت پولشم بگه برای خودمه تموم شد رفت یا این که بشینه قرون قرون خرج کنه سر ۵۰ هزار تومن ده بار گریه کنه 

خرج ارج شیب بام !؟؟؟؟۰ یه بار دیگه تاپیکو بخونید عمق فاجعه رو میفهمید بحث سر ۴۰ تومن پول تنقلاته وگرنه اگه خانوم میگفت تو یه ما ۴ تا مانتو خریدم هر کدوم ۱.۵ میلیون لینجا من خودم بهش میتوپیدم که چه خبره 

شما با ۵۰ میلیون درامد ماهانه به ۴۸ هزار تومن میگید خرج ]!؟؟