2777
2789
عنوان

یا من دیوونه ام یا شوهرم سفته یا پول نداره 🥺😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 109 پست
والا به نظر من که خسیسه آخه یه کرایه اسنپ این حرفارو داره؟؟؟سی تومن دیگه چیه که اییین همه تکرار کنه ...

مشاور خوب سراغ ندارید بابا یه مشکل ندارم هزار تاس

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

به نظر من مشکلش ۴۸تومن نیست 

میترسه پولاشو برای خانواده خرج کنی ٫برای خانواده چیزی نگیر ولی هر چیزی که لازم داشتی بهش بگو‌برات بخره ٫احتمالا خانوادش بهش گفتن تا وقتی عقد هستین خرجتو خانوادت بده

مادرشوهر منم به شوهرم یاد میداد برای من خرج نکنه گوشیم شکست نذاشت برام گوشی بگیره ولی الان سر زندگیمم ایفون گرفت برام

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از الان که عقدی تکلیف رو‌ باید روشن کنی اول که نمیدونم شرایطمار داری یا نه سخته بخوای از همچین ...

بنظرتون پنجشنبه اومد باهاش بشینم بحرفم ؟؟

ببین عزیزم شوهرت برای هفتاد هزارتومن اخم کرده نه برای هفت میلیون پس خسیسه، لطفا به مشاور خانواده مرا ...

مشاور خوب آنلاین باشه سراغ دارید ؟

نه خالی نیست زیادی اقتصادیه،،این خرجایی که گفتی چیزی نبود ک بگه درکم کن اگه از خودش نمیبینه واسه چی متاهل میشه،،شاید اخلاقش اینه نزار اینجور پیش بره عادت میکنه درکش کن ولی واقعا زوده واسه این حرفااااا دیگه،زیر یه سقف رفتید میتونی از مخارج اضافی بزنی ولی با میل خودت نه اجبار و قیافه گرفتن های اون

نمیدونم والا 

اگ روزایی که پول داره برات خرج میکنه که خب خسیس نیس 

شاید الان دستش تنگه 

اما ۴۸ تومن هم چیزی نیس برا خواهرت خرج کنه 

الان دیگ ۴۸ تومن چزی نیس که بخواد پس انداز کنه

شایدم دستش تنگه نمیدونم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

عزیزجانم

اینجا کسی خلق و خوی همسرتو نمیدونه.بشین خوب فکرکن رفتاراشو از اول تاالان.خییییییلی چیز مهمیه خساست.و باهاش صحبت کن.نه درمورد اینگه بری بشینی بگی خسیسی یا نه؟اونم میگه نه.طبیعیه.

بگو چجوری هواتو داشته باشم؟میشه توضیح بدی؟یادت باشه میخوای جواب بگیری کاملا دوستانه و باآرامش بپرس.بگو من متوجه منظورت نمیشم.کدوم خرجامو باید کم کنم؟تا کی؟دستت خالیه عزیزم؟مشکل مالی برات پیش اومده؟فقط اینجوریه ک متوجه میشی خسیسه یا نه.از اقواممون همسرش خسیسه خیلی اذیته بنده خدا.برا بچه لباس نمیخره دکتر نمیبره کلا پولش جونشه.و دوم اینکه حواستو شش دنگ جمع کن خرید ک میکنی برات ک خرج میکنه دقت کنی میفهمی خسیسه یا نه.ولی احتمالا خسیسه‌

و دوران عقد هم برای همین شناختاس.فکرکن ببین میتونی با خرج نکردن حسرت خرید خیلی چیزا کناربیای؟البته اگه خسیس بود

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
چهار پنج تا خوراکی گرفتیم کلا شد چهل و هشت تومن !!!خواهرم چند برابرش برامون سوغاتی گرون آورد با اینک ...

شوهرت خسیسه کسی براکمتراز۱۰۰تومن تمش میگه هوام داشته باش خسیسه وگرنه ادم اگرچشم دل سیرباشه حتی نداشته باشه هم این ۱۰۰تومنابچشمش نمیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اصلا به روی خودت نیار  اتفاقا تو این دوران باید طوری رفتار کنی که بدونه خرج داری  برای ۱ ...

هییی خواهر فک‌ کردی واقعا ماهی دوتومن به من میده؟؟؟فعلاذمه به روی خودم نیاوردم ، اوباش برا یه شارژم انگار نمی‌خواست بگیره  بعدش دیگ عادت کرده میگیره 

خودم پول بدم مشکل ندارع فقط از اون انگار نباید بگیرم 

اگه تو عقدیمراقب باش زیاد مراعانشو کنی بدعادت میشه بعدا زیاد اذیت میشی برا ی خرید شصت هفتاد تومنی نباید این حرفو ب:نه هر دفعه سیصد چهارصد تومن هزینه رو دستش بزاری اونوق حق داره