2777
2789
عنوان

یا من دیوونه ام یا شوهرم سفته یا پول نداره 🥺😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم عقدیم، یعنی چی؟؟متوجه نشدم 

عزیزم وقتی برا خواهرت برادرت و خانوادت اونم تو عقد که هنوز شناخت کامل نیست می خوای چیزی بخری حتی خوراکی نباید شوهرت بدونه 

فک می کنه تو می خوای همه پولاشو برا خانوادت خرج کنی 

در کل نمی دونم با اینحرفا نمیشه حدس زد شوهرت خسیسه یا نه اما خیلی از خانوما هم واقعا بدون فکر به شوهرشون خرج می کنه 

همه چیز گرون شده یه خرید سوپرمارکتی ساده از اقلام ضروری اونم چند قلم 500 600 میشه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

سر ۴۰ تومن و ۳۰ تومن این حرفو زد ؟؟والا جای تو باشم خودم میرم سر کار این خفتو تحمل نمیکنم این دیگه چه سمیه بگو مواظب باش هوات در نره 

هوامو داشته باش برای وقتیه که زنه بنده خدا. بره ۴۰ میلیون بده دستبند نه این که ۷۰ تومن خرج کنه 

شوهرمنم زورش میاد پول تاکسی یا اسنپ بده ولی واس شکم می‌خره

لباس اینام میگرده قیمت مناسب پیدامیکنی یعنی قشنگ ۴ ۵ ساعت راه میره تمام مغازه هارو

منم باهاش خرید نمیرم پدرم درمیاد

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
یعنی میخوای کادو بدی یا خرید کنی نشونش ندی و یواشکی انجامش بدی وگرنه رابطتون سرد میشه ،میگم انگار از ...

خودم پول بدم مشکل ندارع فقط از اون انگار نباید بگیرم 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️
سر ۴۰ تومن و ۳۰ تومن این حرفو زد ؟؟والا جای تو باشم خودم میرم سر کار این خفتو تحمل نمیکنم این دیگه چ ...

کاملا حق  

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
اخمش واسه وسایل خواهرت بوده نه اسنپ زورش میادواسه کس دیگه خرج کنی

😞خواهرم بنده خدا با اینکه مجرده رفته مسافرت برامون چند برابر اون خوراکی سوغاتی آورده برا خودش هیچی نخریده اما سوغاتی گرون برا ما آورده 

خواب دیدم آسمان از چشم ماه افتاده بود ♥️

ببخشید اینو میگم ولی حس میکنم کسایی که پولدار میشن از همین راه ها پولدارترین

چون دور برم میبینم خیلی اقتصادی خرج می‌کنند نمونش پدرشوهر ابجیم 

شاید از نظر من خسیسه

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
مغازه زده باباش براش ، از اول مهر هم می‌ره دبیرستان درس میده حق و تدرسیه فعلا

شوهرت دغدغه غکری داره کاری به ۴۸ تومنه نداره

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

خسیسه از الان باید به روش بیاری که تو این دوره زمونه سی چهل تومن دیگه هزینه محسوب نمیشه اونم برای کسی که مغازه داره .شوهر منم تا حدودی خسیسه یعنی هر چی بخوام  برام می‌خره گرون و ارزون  واسش فرق  نداره ولی از دادن پول نقد بهم وحشت داره .ولی جالبه بدونی هر چقدر باهاش کنار میومدم خسیس تر میشد الان که پر توقع شدم بهتر شده تو هم باهاش کنار نیا به نظرم