2777
2789

سلام. 

دوستان دختر من امشب حالش خیلی بد بود و علی رغم میل باطنیم مجبور شدم دگزا بزنه. حتی دکترش رو عوض کردم دکتر دوم هم گفت باید دگزا بزنه. 

الان خیلی ناراحتم. تاشش ماه کلسیم جذب نمیشه.دارم دیوانه میشم. 

اطرافیانتون زدند واقعا کلسیم جذب نشد؟ خصوصا برای بچه ها چه مشکلی پیش اومد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما عادتمونه زیاد میزنیم

وقتی مجبوریم چاره ای نیست

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

چیزی‌نمیشه بابا قطعا ضرر داره ولی ضرر نزدنش بیشتر از زدنش بوده بعدا جبران میشه 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

میزنن دیگه  مشکلی پیش نیومده هم من زدم هم بچه ها

کی زدین به بچه هاتون؟ بعد اون قد کشیدند؟ 

من دخترم داره دندون های شیریش میفته تاشش ماه دیگه دندون جدید هم نمیتونه دربیاره

گاهی مجبور ی بزنی دیگه، هیچی نمیشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

دختر منم هفته پیش زد

یبار تو شهریور🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

از بس لوزه هاش ورم میکنه و سرفه داره

فردا نوبت دکتر آسم گرفتم واسش ببینم چی میگه

منم خیلی ناراحتم ولی خب چاره ای نیس

کی گفته دگزامتازون باعث میشه تا ۶ ماه کلسیم جذب نشه؟

مصرف مداوم کورتون باعث کاهش نه عدم جذب کلسیم میشه ولی با یک دوز دگزامتازون همچین اتفاقی نمیوفته

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.