2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل عزیز میشه بیاین

844 بازدید | 41 پست

خسته شدم از شوهر قهرو و لوس ، آرزو به دل موندم یه بار نازمو بکشه ، حتی تو رابطه هم همیشه از من انتظار پیش قدم شده ، بقران خسته شدم می‌خوام جدا بشم دیگه . حس میکنم خیلی کوچیک شدم تو این رابطه 

به عنوان راه آخر اگر نظری دارین ممنون میشم بهم بگین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از خودش دلیل پرسیدی؟ یا به روش اوردی ؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
اره عزیزم خیلی بها دادم چون مشاور همش منو نصیحت می‌کرد و اصلا خطاهای شوهرم رو نمی‌دید بیشتر پررو شد

من مشاور رو قبول ندادم

ادمو یجور بار میاره ک تو سری خور شه و همش کوتاه بیاد .ههر مشاوری خوب نیس ،بدتر گمراه میکنن ...

از الان خودتو جمع کن و یکم محکم باش

سلام عزیزم شوهر خاهر منم اینطور بود یک سال نامزد بودن یک هفته به عروسی بازم با خواهرم قهر بود با اینکه همه کارای عروسی رو کرده بودیم. گفتیم‌نمخایم‌دنبال کارای طلاقشیم

چقد حس تو رو دارم الان دقیقا حالمون مشترکه

میدونی آدم می‌ره تو رابطه و این نیاز براش ایجاد میشه که محبت ببینه اما نیازش برآورده نمیشه. بعد با خودم میگم خب تو رابطه نبودم که اصلا چنین نیازی اینقدر پررنگ نمیشد برام 

من مشاور رو قبول ندادم ادمو یجور بار میاره ک تو سری خور شه و همش کوتاه بیاد .ههر مشاوری خوب نیس ،بد ...

دقیقا شده وضع من همین که میگی . بخودم بود بهتر میشد . الان دیگه دیره حسابی دم درآورده 

میدونی آدم می‌ره تو رابطه و این نیاز براش ایجاد میشه که محبت ببینه اما نیازش برآورده نمیشه. بعد با خ ...

اره منم گاهی حس تنهایی دارم...حس دیده نشدن...حس دوست نداشته شدن...

بنظرم هر زنی دوس داره یه مردی کنارش باشه که بهش اهمیت بده و حواسش بهش باشه