2777
2789

اطرافیان و شوهرم راضی نمیشن برا سزارین هر چقدرم میگم میترسم میگن اشتباه میکنی دکترت گفته شرایطتت خوبه میتونی در حالی که ۴ ملیون فقط فرقشونه منم از حرصم می‌خوام برم دیگ همین دولتی من ک می‌خوام پاره شم خودم درد میکشم چ فرقی داره همین دولتیم خودشون اتاق داره و آب گرم و نمی‌دونم گفت گازم بهت میدیم نمی‌دونم کارم درسته بنظرتون واقعا حالم بده واقعا حتما لایق نمیدونن منو ک بدون درد زایمان کنم و ارزش من ک مث سگ زجر کشیدنه پس میرم همون جا توروخدا کسایی ک طبیعی آوردن ناراحت نشین بخدا اینقدر از درد طبیعی گفتن دارم میگم وگرنه قصدم توهین ب کسی نیست از خودم متنفرم فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بگو اتفاقا میریم طبیعی ولی تو خصوصی ...خیلی فرقشونه .نمیخام توهین کنم به کسایی که تو دولتی اوردن بچه ولی رفتار پرسنل زایمان اصلا خوب نیستا مثل حیون با مادر برخورد میکنن

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

وا خونم جوش میاد دیگه به دورو اطرافیان چه رررربطی داره هان ؟ اگه شوهرت هنوز به مرحله تثمیم گیری نرسیده بود ازدواج نمیکرد که حالا لچه دارم بشه این فقط به خودت مربوطه مگه ما زنا یا عروسا برده خانواده شوهر هستیم 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم بدن تا بدن فرق داره، مثلا من دردشو کشیدم نتونستم اخرشم سزارین شدم. ولی تو بیمارستان دولتی خیلی جوش فرق داره با خصوصی، حداقل زایمان طبیعیتم ببر خصوصی که دکترت کنارت باشه

هر چه در فهم تو آید، آن بود مفهوم تـــو
عزیزم در دو صورت مثل سگ پاره میشی فرقش زیاد نیست

به حرحال حداقل شخصیتشو خورد نمیکنن که بهش هزارتا بد بی راه بگن بدبخت دردم بکشه حرفم از پرسنل بشنوه حداقل پول که میده بهش احترام میزارن 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
به حرحال حداقل شخصیتشو خورد نمیکنن که بهش هزارتا بد بی راه بگن بدبخت دردم بکشه حرفم از پرسنل بشنوه ح ...

واییبیییی چقدر همه اینو فتن که دولتی بد رفتارن

مگه چه خبره چکار میکنن با مادر تو بیمارستان دولتی؟ یعنی چی میگن ؟؟؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
به حرحال حداقل شخصیتشو خورد نمیکنن که بهش هزارتا بد بی راه بگن بدبخت دردم بکشه حرفم از پرسنل بشنوه ح ...

باور کن من بچه اولم رفتم کلی پول دادم ولی یجوری رفتار کردن انکار ارث باباشون رو خوردم