2777
2789

هروقت بخونم لایکتون میکنم انشالله بحق این بارون به ارزوهاتون برسین

@tiamo22 سلامتی خودتو بچه هات.

@دختر_12 شوهرخوب وارزوهات

@دردونمه وصال

@ترکیده_تونم1 وصال

@ملوسکتونم1 ارزوهات

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

سلام (خواهش میکنم تا آخر بخونید)

اگر میشه لطف کنید اول و آخر دعاهاتون صلوات بفرستین خیلی خیلی تاثیر داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل و فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه مسلمانان جهان حاجت روا بشن و

انشاالله که به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) همه بیماران اسلام شفای عاجل و کامل پیدا کنند

اگر رفتید حرم انشاالله به حق چهارده معصوم (علیهم السلام) زیارتتون قبول باشه و اگه میشه به نیابت از همه مسمانان نماز زیارت بخونید  

الهی آمین

التماس دعای فراوان برای ظهور آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف 🙏(اللهم عجل لولیک الفرج)

و

التماس دعای فراوان برای شهادت بنده حقیر 🙏

میشه برای من هم به اسم دعا کنید 🙏

اللهم صل علی محمد  و آل محمد و عجل و فرجهم

مهدی هستم و خانوادم

ممنون

@جان_و_جهانم  

@دختر_قهوه_فروش  

@دختر_رئالی  

@آیه_آیه_7  

@مائده6525221 برای ارزوهاتون 😍😍😍

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

@آسمانهفتم  انشالله به دخترت برسی😍😍😘