2777
2789

میخوام سعی کنم برا بچم مادر خوبی بشم 

خودم مثلا پدرم بعضی وقتا حرف اضافه میزد تو جمع خجالت میکشیدم میخوام سعی کنم به حرف زدنم دقت کنم

یا مادرم خجالتی بود صداش در نمیومد میخوام سعی کنم رو اعتماد به نفس بچم کار کنم

میشه شما هم بگین

بابای من اختیار را از ما گرفته بود بابای من معلم هست دایم در حال درس و نصیحت به ما هست حتی یه کفش هم نمی تونستیم خودمون انتخاب کنیم الان همگی اعتماد به نفس نداریم و اینکه عصبی و اهل داد زدن هست تا یه چیزی مخالف میلش باشه داد میزنه این رو اعصاب مون تاثیر گذاشته . مامانم هم آدم خنثی و بی تفاوتی هست و محبت میکنه ها ولی اهل ابراز نیست اهل بغل کردن نیست از لحاظ مادری کم نزاشته ها ولی این طور نبود که بچگی حی ما را بغل کنه بوس کنه یا حی دنبال مون بیاد اینو بخور اونو بخور من بعدا که خودم مادر شدم اینو حس کردم

خدایا شکرت

بابای من اختیار را از ما گرفته بود بابای من معلم هست دایم در حال درس و نصیحت به ما هست حتی یه کفش هم ...

از همینا میتونی درس بگیری رو بچت و خودت کار کنی نزاری آسیب ببینه تو بزرگ سالی یکی دیگه رو اذیت کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.