2777
2789
فک نکنم راه دیگه ای باشه
دوستای عزیزم پیج هنری منو ببینید پر از دیوارکوب ها و تزیینات سفالی،استند اسم و گیفت های تولد ،دندونی و... به سفارش و سلیقه شما😍gallery_sheabooooo  تخیف ویژه برای دوستای نی نی سایتیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برای عروسیم مشکی کردم بعد 6 ماه همه گفتن تازه عروسی یکم تنوع بده به خودت اینقدر گفتن گفتن من دکوپاژ کردم موهام کلا نابود شد
خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
سلام منم موهامو پرکلاغی کردم، اتفاقا راحت رنگ میگیره به دکلره و ریموور هم احتیاج نیست اما خوب موی مشکی خاص هست، اگر واقعا نیاز نیست به رنگ مجدد همین مشکی بزار بمونه خیلی هم عالی
سُرور حقیقی آن زمانی ست که آنچه:می اندیشی،با آنچه می گویی و آنچه انجام می دهی در هماهنگی  کامل باشد...
احتمالا به جنس مو بستگی داره حالا یکبار یک کوچولو یک قسمت موهاتو مثلا قهوه ای بزن ببین رنگ میگیره یا نه شاید هم جنس موهای من باشه، به این کارها هم احتیاج نباشه
سُرور حقیقی آن زمانی ست که آنچه:می اندیشی،با آنچه می گویی و آنچه انجام می دهی در هماهنگی  کامل باشد...
بچه ها رو بادمجونی چی رنگ بزاری میگیره؟ توروخدا اگه میدونید بگید
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
سمانه ۵۸ من دروغی ندارم بگم
من واقعا موهام با رنگ مشکلی نداره،
بهرحال چیزی نیست که پی اثباتش باشم