2789
من خط اخمو بوتاکس کردم 

دردم داره؟

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
ژل فک نکنم اگر کبود بشه که تا دوهفته هست،، بوتاکس هم اوکیه ولی تا دوشب فقط باید تاق باز بخابی وگرن ن ...

وای خب نصف شب اگ تاخوداگاه غلت بزنی‌چی😥😥😥😥

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فردا میخواستم برم خط اخمم رو ژل بزنم...زنگ زدم دکتر پرسیدم من پنج شنبه عروسی دعوتم..خوب‌میشه تا اون ...

ژل یعنی وسط ابروهات گود شده از اخم؟ یا بوتاکس که چروک نشه؟

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.
دیر دست بکار شدیا ممکنه اولین بارت باشه جوش بزنی

اره متاسفانه..دیر ب فکرش ..افتادم...نمیدونستم مراقبت داره و یه هفته ای طولمیکشه 

اره متاسفانه..دیر ب فکرش ..افتادم...نمیدونستم مراقبت داره و یه هفته ای طولمیکشه 

میخوای بذار بعد جشن با خیال راحت برو

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اثرش به کنار...میکن نبایدتا یه هفته حداقل برم حموم.خب‌من میخوام برم حموم .برم ارایشکاه..تازه بعدعروس ...

تزريق بوتاكس بيست و چهار ساعت و ژل سه تا پنج روز حمام نبايد رفت تازه بعد ژل ميشه زودترم رفت به شرطي كه از اب خيلي گرم استفاده نشه اما كلا واسه شما من پزشكتون بودم ميكفتم نزنيد چون بيشتر عوارض تو اين افراد خاص پيش مياد تازه هيچ اثري هم تا عروسي واسه شما نداره

ژل یعنی وسط ابروهات گود شده از اخم؟ یا بوتاکس که چروک نشه؟

ژل بین ابروهام یه خط محوی افتاده...خیلییی کمرنگن و ناخوداگه حتی تو خوابم اخم میکنم..خط افتاده لامصب..

وای خب نصف شب اگ تاخوداگاه غلت بزنی‌چی😥😥😥😥

هوشیار بخواب😂..شوخی کردم

سعی کن آلارم بزاری هر دوساعت زنگ بخوره،بیدار بشی یوقت اگر ب پهلو خوابیدی درست بخابی..‌درضمن فقط یک روز حمام نری هم ژل هم بوتاکس اوکیه،کی گفته یه هفته حموم نری؟!

فردا میخواستم برم خط اخمم رو ژل بزنم...زنگ زدم دکتر پرسیدم من پنج شنبه عروسی دعوتم..خوب‌میشه تا اون ...

بزنید اگر پوستتون حساس نباشه اصلااا کبود نمیشه چون خط اخم مثل لب نیست سریع کبود شه بعدم کپسول اناهیل مصرف کنید برای کبودی ،تا اون موقع قرمزی و ورم نمیمونه و میتونید کرمپودر استفاده کنید

💙💙💙
من پزشكم كارم تزريق ژل و بوتاكسه بله ورم و قرمزيش ميره اما تا پنج شنبه اثر نميكنه بايد زودتر ميزديد

این کع میگن تزریق بوتاکس باعث میشه افتادگی و چروک بعد از اتمام دوره تزریق بیشتر میشه .درسته ؟

خدایی جواب بدید ؟

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
فیلر برای تیرگی زیر چشم هم خوبه یا فقط گودیش رو برطرف میکنه ؟ و این که ماندگاریش چقده؟ 

وقتي گودي از بين بره كبودي هم كمتر به چشم مياد و مدت زمانش بستگي به بدن شما و نوع ژل استفاده شده داره حداقل چهار تا شش ماه دوام داره

بزنید اگر پوستتون حساس نباشه اصلااا کبود نمیشه چون خط اخم مثل لب نیست سریع کبود شه بعدم کپسول اناهیل ...

پس ارایش کردن مشکل نداره یعنی؟ مثلا من شبا کرم ضد لک و مرطوب‌کنندهمیزپم...میشه بزنم بازم؟؟