2789
بزنید اگر پوستتون حساس نباشه اصلااا کبود نمیشه چون خط اخم مثل لب نیست سریع کبود شه بعدم کپسول اناهیل ...

این کپسول قبل از تزریق یا بعدش استفاده کنیم؟!من سری پیش ژل زدم کبود شد تا دو هفته طول کشید نمیخام اینبار هم کبود بشه

این کع میگن تزریق بوتاکس باعث میشه افتادگی و چروک بعد از اتمام دوره تزریق بیشتر میشه .درسته ؟ خدایی ...

سوال منم هست...

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این کپسول قبل از تزریق یا بعدش استفاده کنیم؟!من سری پیش ژل زدم کبود شد تا دو هفته طول کشید نمیخام ای ...

جدیییی؟؟ دو هفتهههههو؟؟؟؟ چ خبره؟وای استرس میگیرم همش...ماندگاریش چقدربود واست

این کع میگن تزریق بوتاکس باعث میشه افتادگی و چروک بعد از اتمام دوره تزریق بیشتر میشه .درسته ؟ خدایی ...

اصلا اين طور نيست اما چون چشم شما و اطرافيان به ديدن پوست بدون چروك شما عادت ميكنه بعد رفتن اثرش به نظر اين طور مياد كه چروك بيشتر شده اما اين يه تصور ذهنيه 

جدیییی؟؟ دو هفتهههههو؟؟؟؟ چ خبره؟وای استرس میگیرم همش...ماندگاریش چقدربود واست

هنوز ۷۰ درصد مونده من ۶ ماه پیش ژل زدم،بوتاکس رو ی ماهه زدم فقط ابرو ،اگر دکترت خوب باشه و اصلا اصلا موقع تزریق تکون نخوردی حتی اخمم نکنی کبود نمیشه

هوشیار بخواب😂..شوخی کردم سعی کن آلارم بزاری هر دوساعت زنگ بخوره،بیدار بشی یوقت اگر ب پهلو خوابیدی ...

همینجا.تو همین تاپیک

.گفتت حموم اب گرم نری...خب حموم به اب گرمشه دیک🤣تازه من ک قبل مجلس و بعد مجلس میخوام برم حموم...همش تو حمومم🤣

خب بین من فردا عصرمیخوام بزنم...پنج شنبه عروسی دعوتم...مراقب بعدش چیت؟ تا پنج شنبه ورم و قرمزیش میره ...

بعدش تا هشت ساعت نباید بخوابی سرتو نباید خم کنه به جلو یا عقب 

ورزش تا یه هفته نبابد بکنی 

ماساژ نباید بدی جاشو 

چند ساعت اولم نباید اب بخوره 

نه تا پنج شنبه رفع نمیشه طی دو هفته کم کم صاف میشه 

قرمزی و کبودی هم نداره

مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

هنوز ۷۰ درصد مونده من ۶ ماه پیش ژل زدم،بوتاکس رو ی ماهه زدم فقط ابرو ،اگر دکترت خوب باشه و اصلا اصلا ...

دکتره والا نمیدونم ...کاراش ک تو پیجش گذاشته بود اکثرا راضی بودن..ولی خب دکتر متخصص نیست..عمومیه زیباییه

اصلا اين طور نيست اما چون چشم شما و اطرافيان به ديدن پوست بدون چروك شما عادت ميكنه بعد رفتن اثرش به ...

لطف کردین 

برای بوتاکس هم مارک ها متفاوته ؟ 

۳۵ سالمه زوده برای تزریق ؟

چروک ندارم  برای جلوگیزیه ..لازمه هم پیشونی و خط اخم و لبخند و بزنم ؟

چند وقت یکبار باید تمدید کرد؟

برای کک مک بهترین راه چیه ؟ پوست سفید 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
اصلا اين طور نيست اما چون چشم شما و اطرافيان به ديدن پوست بدون چروك شما عادت ميكنه بعد رفتن اثرش به ...

تازه من شنیدم روند پیری کند ترمیشه و مثه لیزر ک اول هرماه.بعدهردومان.بعد هی فاصله زمانی بیشترمیشه..اینم همینجوریه.مثلا بوتاکسو یکی‌میگف دوسال اول هر شش ماه..بعد دیک شدسالی ی بار....درسته؟

دکتره والا نمیدونم ...کاراش ک تو پیجش گذاشته بود اکثرا راضی بودن..ولی خب دکتر متخصص نیست..عمومیه زیب ...

تزریق انجام بده ولی بوتاکس رو انجام نده فعلا،بوتاکس یکم مراقبت میخاد و بین ۳ تا ۱۰ روز طول میکشه تا خودشو نشون بده، ولی ژل بلافاصله تغییرو حس میکنی

لطف کردین  برای بوتاکس هم مارک ها متفاوته ؟  ۳۵ سالمه زوده برای تزریق ؟ چروک ندارم &nbs ...

منم ۳۰ ام...ببین منم صورتم صافه.ولی وقتی میخندم وااااای دورچشمم پنجه کلاغی میشه...خط لبخندم افتصااااااح...میشه...اینا الان چروک محسوب میشن یا نه؟