2789
تا پنج شنبه که اثر چندانی نمیکنه مراقبتشم تا دو روز رو به کمر بخواب اصلا رو صورتت نخواب تا ۲۴ حموم ن ...

عه پس نباید حموم برم؟؟ پس فردا زنگ بنم کنسل کنم...چون واسه پنج شنبه خب باید برم دوش بگیرم..بعد میرم ارایشگاه واسه ارایش...

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
عه پس نباید حموم برم؟؟ پس فردا زنگ بنم کنسل کنم...چون واسه پنج شنبه خب باید برم دوش بگیرم..بعد میرم ...

اره اصلا نباید اب بخوره بهش بعد عروسی برو چون کلا تا پنج شنبه هم اثر خاصی نمیکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر خیلی کم بزنی نه مشخص نمیشه اما اگر گونه هاتو و لباتو بزنی چرا مشخص هست مال منو که همه فهمیدن&nbs ...

نه من فقط یه سی سی خط اخم رو میخواستم بزنم..ولی میکن تا یه هفته نباید دوش بگیری..خب من میخوام برم حموم بعد برم ارایشگاه ....پس فردا زنگ بزنم کنسل کنم

نه من فقط یه سی سی خط اخم رو میخواستم بزنم..ولی میکن تا یه هفته نباید دوش بگیری..خب من میخوام برم حم ...

خط اخم رو بوتاکس میکنن نه ژل 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من پزشكم كارم تزريق ژل و بوتاكسه بله ورم و قرمزيش ميره اما تا پنج شنبه اثر نميكنه بايد زودتر ميزديد

اثرش به کنار...میکن نبایدتا یه هفته حداقل برم حموم.خب‌من میخوام برم حموم .برم ارایشکاه..تازه بعدعروسیی هم باز برم حموم ک ارایشم پاک شه.موهام شینیون داره باز شه و....پس کلا بندازم بعد عروسی..نرم فردا

خب بین من فردا عصرمیخوام بزنم...پنج شنبه عروسی دعوتم...مراقب بعدش چیت؟ تا پنج شنبه ورم و قرمزیش میره ...

دیر دست بکار شدیا ممکنه اولین بارت باشه جوش بزنی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب بین من فردا عصرمیخوام بزنم...پنج شنبه عروسی دعوتم...مراقب بعدش چیت؟ تا پنج شنبه ورم و قرمزیش میره ...

ژل فک نکنم اگر کبود بشه که تا دوهفته هست،، بوتاکس هم اوکیه ولی تا دوشب فقط باید تاق باز بخابی وگرن نامتقارن میشه صورتت

من شغلم همینه بفرمایید

فردا میخواستم برم خط اخمم رو ژل بزنم...زنگ زدم دکتر پرسیدم من پنج شنبه عروسی دعوتم..خوب‌میشه تا اون موقع...گفتن فقط یکم قرمز میشه و کبود میشه ک با کرم پوشونده میشه...و گف نهاایت ۶ ساعت اب نخوره حله...ولی خب اینجا دوستان میکن اولا اثرنمیکنه تا پنج شنبه..دوما یه هفته نباید دوش بگیری...ارایظ نباید بکنی..کرم پودر و اینا بزنی...خب‌من میخوام برم حموم.بعدبرم ارایشکاه..دوباره بعدعروسی برم حموم...

تازه بعد یک هفته_ دو هفته تغییر میکنی. تا چند روز هنوز چروکات هست ورم و قرمزی هم اصلن نداره

نور خدا که بسته شد به میله و علمی که اثبات نکرد این شکست.

ورم ژل که تا چهار پنج روز هست بوتاکسو نمیدونم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک