2789
عنوان

چیکار کنم پولم دو برابر بشه

219 بازدید | 67 پست

تنها سرمایه م همینه و خیلی استرس دارم

اصلا از هیچی سر درنمیارم کسی ام نیس راهنماییم کنه

درآمد و شغلی ندارم

نزدیک یک میلیارد کل سرمایه م هست چیکار کنم باهاش

یه کار راه بندازم یا سرمایه گذاری کنم

نمیدونم چیکار کنم

ماشین دست دو بخرم ؟ طلا آب شده ؟

یا همه شو یه کاری راه بندازم با این مبلغ میشه ؟ هر ایده ای دارین بگین لطفا

یه شغل پیدا کن برو سرکار

اینم طلا بخر

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعاً الان به تومن پول یه کوییک هم نیست بهترینش همین طلا یا ماشینه،سال ۹۸ما با یه تومن به گلخونه بزرگ ساختیم الان پول یه ماشین هم نیست

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱

بزار جلو آینه ،🤣🤣🤣🤣 ببخشید طلا دلار بخر

منم اولین جواب همین میاد تو ذهنم 😂😂😂 تو این اوضاع والا بهترین راه هم هست بدون ریسک 🤣🤣🤣

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

منم اولین جواب همین میاد تو ذهنم 😂😂😂 تو این اوضاع والا بهترین راه هم هست بدون ریسک 🤣🤣🤣

،🤣🤣🤣🤣🤣حالا ملت اعصاب ندارن اسی منو نبنده ب رگبار خخخخ

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

به نظرم طلا بخری بهتره

مامانم چند سال پیش یه گردنبند سیصد تومنی خرید همون الان دومیلیارده

ولی اگه ماشین باعث میشه زندگیت روال تر بشه حتمن ماشین و بزار اولویت

پس قلب خواهد شکست اما با این حال،هنوز خواهد تپید...🦋