2789
عنوان

به شوهرم اعتماد ندارم شب بمونم خونه مامانم یا ن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 29 پست
چرا وقتی در این حد به شوهرت بی اعتمادی باردار شدی ؟ 🤔

خوبیای خودشم داره

بدون مدرک نمیتونم طلاق بگیرم

از طرفیم علت ازدواج کردم این بود که میخواستم مادر بشم

مگه خیانت فرقی داره رو تخت خودش باشه یا یکی دیگه یا یجای دیگه!؟

ن فرقی نداره

ولی تو خونه ی خودش ب مراتب سخت تره براش اسی از نظر روحی وحسی

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همش فکر میکنم میره جایی پیش زن های بد نمیدونم چرا این حسو نسبت بهش دارم

اگه سابقه خیانت داره ک حق داری...

اگه نداره با مشاور صحبت کنید این شک ها از بین بره

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اگه سابقه خیانت داره ک حق داری... اگه نداره با مشاور صحبت کنید این شک ها از بین بره

اره قبلا یه کاری کرد که بخشیدمش ولی نتونستم فراموش کنم و اینکه اعتمادم بهش صفر شد 

الان دیگه دوسش ندارم

ولی خوبی های زیادیم داره که باهاش موندم

اره قبلا یه کاری کرد که بخشیدمش ولی نتونستم فراموش کنم و اینکه اعتمادم بهش صفر شد  الان دیگه د ...

عزیزم.  میشه بگی چه خوبی هایی داره که خیانت رو اینقدر برات قابل چشم پوشی کرده؟؟؟

فقط برام سواله چرا از کسی که بهش اعتماد ندارید بچه میارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟       & ...

شرایط طلاق ندارم(خانواده فقیر،حامی ندارم،اگه طلاق بگیرم همه منو مقصر میدونن چون مدرکی ندارم ثابت کنم خیانت کاره،هم ب شوهرم اعتماد ندارم هم تاقت دوریشو ندارم،خیلیا منو در حد شوهرم نمیدونن مطمعنم جدا شم خوشحال میشن ،بعد شوهرم گزینه بهتری برای ازدواج ندارم بدبخت تر میشم فعلا با چنگ و دندون زندگیمو چسبیدم و از خدا میخوام شوهرم هدایت بشه)

میخوام مادر بشم قبل سی سال

شوهرم مطمعنم پدر خوبی میشه چون خسیس نیست بچه دوست داره اهل مطالعه است باسواده ،همیشه تمیزه ،خیلی به موقع است و...ولی قبلا یه کاری کرد من بخشیدمش ولی خونه رو خالی نمیزارم دیگ ولی خب من دیگ بهش اعتماد ندارم ولی نمیدونم این تاکی باید ادامه داشته باش

شرایط طلاق ندارم(خانواده فقیر،حامی ندارم،اگه طلاق بگیرم همه منو مقصر میدونن چون مدرکی ندارم ثابت کنم ...

پس نرو خونه مامانت

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

عزیزم.  میشه بگی چه خوبی هایی داره که خیانت رو اینقدر برات قابل چشم پوشی کرده؟؟؟

من مدرک ندارم برای ثابت کردن خیانتش

دو سال پیش یه خیانت کرد که من بخشیدمش یعنی تصمیم گرفتم جدا نشم...

ولی اعتمادم نصبت بهش از دست دادم

شوهرم ادم باسواد خوش قیافه و تمیزیه،اهل مطالعه است،خسیس نیست برام خرج میکنه،وضع مالیش خوبه،خانوادش تو اجتماع جایگاه خوبی دارند،خیلی ادم خوش قول و به موقعیه هیچ وقت تاخیر نداره مثلا میگه سر ۸ میام دنبالت میاد،خوش قوله و خیلی چیزای دیگ

چه کاری کرده؟ یعنی با کسی دیگه رابطه داشته؟

نمیتونم جزییات توضیح بدم

با چشم خودم ندیدم 

ولی فهمیدم داره یه غلطایی میکنه 

خودشم خیلی ترسیده بود گریه میکرد قسم خورد برای اینکه بمونم برام طلا خرید

اگه کاری نکرده بود که بابتش بهم باج نمیداد یا چرا باید گریه کنه یا چرا بترسه؟!