2777
2789

سلام

من استراحت مطلقم دکتر گفته جایی نرو تکون نخور باردارم..

میخوام اروم اروم از پله پایین برم ،برم خونه مادرم یه شب و یه روز بمونم

از طرفی شوهرم نمیاد

بهش اعتماد ندارم میترسم برم کسی بیاره خونه

به نظرتون چی کار کنم؟

تا کی نتونم برم شب خونه مامانم بخوابم؟

حوصلم خونم سر رفته 

هرچند خونن مادرمم که برم پشیمون میشم اونجام حوصلم سرمیره و همش با مادر و داداشام دعوام میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اهل خیانت باشه راهشو پیدا میکنه چ خونه باشی چ نباشی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اگه اهل خیانت باشه راهشو پیدا میکنه چ خونه باشی چ نباشی

حداقا خیالش راحته ک توی خونه ی خودش و روی تخت خودش نبوده😐😒

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

حداقا خیالش راحته ک توی خونه ی خودش و روی تخت خودش نبوده😐😒

مگه خیانت فرقی داره رو تخت خودش باشه یا یکی دیگه یا یجای دیگه!؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فقط برام سواله چرا از کسی که بهش اعتماد ندارید بچه میارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟     

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......