اگ بتونی واسه یک روز نامرئی بشی کجا میری چیکار میکنی
من میرفتم طلافروشی یه گونی طلا پر میکردم😐شاسد ب کسی ک دوسش دارمم یسری زدم🥲
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
اشکمو دراوردن سگ صفتا اتفاقا جرعتشو دارم و به خونشون تشنم
الهی ب زمین گرم بخورن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهتر هی توهین میکنه بعدش پاک میکنه با لباس زیر جلو داداشش مبگرده بعد ب من میگه سلیطه و عقب اف ...
آخه خودشم متاهل بود ی دختر داشت تاپیکاشم با شوهرش مشکل داشت همچین گف الهی داداشام زن نگیرن فک کردم عزیزدردونه و ته تغاری خونس
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
آخه خودشم متاهل بود ی دختر داشت تاپیکاشم با شوهرش مشکل داشت همچین گف الهی داداشام زن نگیرن فک کردم ع ...
بگذریم ولی این تاپیکه منه چجور اینجا حرفمو ریپلای کردی🙄😳
بگذریم ولی این تاپیکه منه چجور اینجا حرفمو ریپلای کردی🙄😳
ببخش مزاحم شدم دیدم قفل شده اونجا اومدم تاپیک تو
جوابو ک تایپ میکردم نوشت مبحث تعطیل شده است منم همشو کپی کردم اینجا پیست کردم
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
ببخش مزاحم شدم دیدم قفل شده اونجا اومدم تاپیک تو جوابو ک تایپ میکردم نوشت مبحث تعطیل شده است ...
اشکال نداره عزیزم فداتشم ولی یه لحظه گیج شدم گفتم یا من هنگ کردم یا گوشیم 😅