اگ بتونی واسه یک روز نامرئی بشی کجا میری چیکار میکنی
من میرفتم طلافروشی یه گونی طلا پر میکردم😐شاسد ب کسی ک دوسش دارمم یسری زدم🥲
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
الانم مثل نا مرئی ها هستم نه کسی میبینم نه کسی میبینتم خخخ
😐😐😐نه جدی🙄😂
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
میرفتم اندازه نیازم طلا یا پول برمیداشتم مشکلم حل میکردم و پول هامون جمع میکردم همون مبلغ که برداشتم یا بیشتر برای طرف میفرستادم
خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین
ای بابا ولی اگ زجرت دادن حقشونه هر چند اگ بتونی و جراتشو داشته باشی ک فک نکنم منوتو داشته باشیم🥲