2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم دوباره بچه دار شدم

147 بازدید | 11 پست

۱۱ روزه زایمان کردم .خاک تو سرم همون یکی بسم بود .کاشکی دیگه این یکی رو به دنیا نیاورده بودم .چه اشتباهی کردم.حرف بقیه رو گوش کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زاییدنتونم به حرف دیگران باید باشه!!

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

ببين تازه زايمان كردي ميدونم سختته هورمونهات بهم ريخته ولي خدا رو شكر يجه اولت تنها نميمونه تو اين دنيايي كه همسايه به همسابه كمك نميكنه به اينش فكر كن اروم شي.من استرس تنهايي بجمو دارم با فاميلهايي كه سال به سال حال ادمو نميبرسن

دست بردار، خدا قهرش میگیره عزیزم، برو خدا را شکر کن با یه آمیزش ساده حامله شدی، خیلی از خواهران کلی تلاش کردن، درمان، قرص، آزمایش نتونستن باردار بشن، افکار مریض ذهنتو جارو کن بریز بره، شکرخدا را بجا بیار، انشالله این بچه و قبلیه باعث سرافرازیت بشن