2777
2789
عنوان

بنظرتون طرز فکر من قدیمی و یا غلطه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 33 پست
آخ دقیقااااااا همین  من کلا تو زندگی هم حریم شخصی برام مهمه ؛ شاید از صد تا اتفاق یکیشو به خان ...

من حس می کنم اگر همه رو در جریان بخش زیادی از حوادث بزارم راه های دخالت کردنشون رو باز می کنم

واسه غذا طرز فکرت درسته 

اما خب واسه بچه قبول ندارم و بنظرم فقط از یک جنبه نگاه میکنید بنظرم از اون جنبه نگاه کنید که شما دارید شادیتون رو با بقیه تقسیم میکنید 

صد درصد عزیزانی دارید که از اون خبر خوشحال میشن

چرا فکر میکنید همه بخیل شما هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه غذا طرز فکرت درسته  اما خب واسه بچه قبول ندارم و بنظرم فقط از یک جنبه نگاه میکنید بنظرم ا ...

البته که شما هم درست می گید و دیدگاه قشنگی رو دنبال می کنید

من حس می کنم اگر همه رو در جریان بخش زیادی از حوادث بزارم راه های دخالت کردنشون رو باز می کنم

دقیقا همینه اجازه نظر دادن ؛ حتی انتقال حس منفی 

من خودم یک مقداری به انرژی آدما معتقدم ؛ یه وقتایی میبینی حالم خوبه شنگولم درحال خرید ؛یهو با دیدن یه نفر صبحت کردن باهاش نمیدونم انرژی منفی و غصه بی دلیل چطوری یهو پیداش میشه ؛خیلی اوقات شده واقعا سردرد و چشم درد گرفتم بعدش اومدم خونه ؛البته برعکسشم زیادتر بوده ؛لحن و لبخند و صبحت با کسی کل روزم ساخته

اکثرا میگن خرافات ؛حتی اگر دلیل منطقی نداشته باشه یا اسمش هر چیز دیگه ای باشه ؛من تاثیرشو مییینم رو خودم