2777
2789
عنوان

کسانی که باصرافی خارجی کارکردن

415 بازدید | 8 پست

سلام دوستان خواهشا منو کمک کنید دعاتون میکنم 

.من توصرافی ایرانی ثبت نام کردم برای ثبت نام تو صرافی خارجی آی پی ثابت از کجا باید بگیرم وازچه طریقی فعال میشه روگوشیم 

از صرافی نوبیتکس استفاده کنید دیگه نیازی به صرافی خارجی ندارید

و اما آی پی ثابت از قند شکن فروش ها میخرید اختصاصی ماهانه بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومن هزینش میشه

ولی ثرافی خارجی اگه ایران رو تحریم کرده باشه به هر دلیلی سرور قند شکن مسدود بشه آیپی شما هم عوض میشه و گیر میدن و بلاک میشید

یه سرور مجازی باید بخرید برای خودتون احتمالش خیلی کم میشه مشکلی پیش بیاد برای آی پی تون

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صرافی نوبیتکس استفاده کنید دیگه نیازی به صرافی خارجی ندارید و اما آی پی ثابت از قند شکن فروش ها ...

میتونن ازصرافی غیرمتمرکزاستفاده کنن ..دراینصورت نگران تحریم و بلاک و ضررو..اینام نمیشن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

عزیزم من خودم بایه صرافی بین المللی کارمیکنم که هیچ ایپی نمیخاد 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
از صرافی نوبیتکس استفاده کنید دیگه نیازی به صرافی خارجی نداریدو اما آی پی ثابت از قند شکن فروش ها می ...

سلام ببخشید نوبیتکس خیلی کارمزد میخواد صرافی ایرانی خوب که کارمزد کمی بگیره کدومه؟

دوستت دارم....دوستت دارمی که هیچوقت گفته نشداینجامیگم چون،مجال من همین باشد،که پنهان عشق توورزم....
سلام ببخشید نوبیتکس خیلی کارمزد میخواد صرافی ایرانی خوب که کارمزد کمی بگیره کدومه؟

نوبیتکس جزو صرافی های دارای کمترین کارمزد هست

همون نوبیتکس بهترین هست در کشور

میتونید سطحتون رو به ۲ ارتقاع بدید کارمزدتون کمتر میشه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

صرافی خارجی هست که 150 دلار پاداش رایگان میده برای ثبت نام

نیاز به احراز هویت هم نداره و بدون وی پی ان هست

ادرس مستقیم صرافی:
kcex.com/register?inviteCode=SMARTEEP

کپی کنید آدرس بالا رو پیست کنید در مرورگرتون تا باز بشه

برای ثبت نام و مسدود نشدن من همه آموزش ها و نکات رو در سایت زیر خوندم که عااالی بود:

seolight.net/kcex
کپی کنید آدرس بالا رو پیست کنید در مرورگرتون تا باز بشه

همه نکات رو گفته بودند برای اینکه بونوس رو بگیریم و کنترل ریسک نخوریم و حسابمون بسته نشه

حتما بخونید