2777
2789
عنوان

چند روز طول می‌کشه شیرم خشک شه.بچم مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 53 پست

برو دکتر دارو بده

سه چار روز طول میکشه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
قلبم درد گرفت خدا بهت صبر بده 

مننونم دعا کنید آرامش بگیریم خودمو شوهرم عین دیوونه ها شدیم بچه اولمون بود 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر دارو بده سه چار روز طول میکشه 

دارو داد کابرگولین اما متاسفانه قطع نشده 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
خشک نشده خیلی هم گذشته

قدیمیا میگفتن یه مقدار از شیر رو بدوشید بریزید جلوی آفتاب خشک بشه شیر مادر خشک میشه

هرچند خنده داره ولی امتحانش ضرری نداره قبل از روشای شیمیایی. 

ولی اگر شیرت خشک نشد برو دکتر قرص می نویسن قطع میشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

این بند ناف رو از دیشب خیلی میخونم  این سومین تاپیکه از دیشب  خیلی خیلی سخته خدا بهت صبر ...

ممنون گلم 😔

بدنافش گره خورده بود تو هشت ماهگی .دو هفته پیش زایمان کردم .

قربون دل شکستت تاپیکت و خوندم دلم لرزید خدا کمکت کنه😭چقدر سختی کشیدی ولی تورو خدا آروم باش غصه نخور خدا دوباره بهت نی نی سالم میده انشالله ک جای تمام این سختی‌ها ک کشیدی و پر می‌کنه خودت و نیاز دوباره از ۳ماه دیگه اقدام کن اسمت و مینویسم تو همه دعاهام ب یادت باشم🙏🥺

مننونم دعا کنید آرامش بگیریم خودمو شوهرم عین دیوونه ها شدیم بچه اولمون بود 

عزززیزم 😢 انشالله خدا صبر و ارامش بده بهتون . کنار هم باشد بهم روحیه بدید . تو خونه نمونید همش برید بیرون . ب امید خدا صاحب فرزند سالم میشید بزودی . 

دو هفته چرا مرد چن ماهت بود قضیه چیه

تاپیک قبلیم هست 

این بند ناف رو از دیشب خیلی میخونم  این سومین تاپیکه از دیشب  خیلی خیلی سخته خدا بهت صبر ...

وای من ک اصلا رعایت نمیکنم موقع خواب از این پهلو ب پهلو میشم بلند نمیشم بشینم خدا ب دادم برسه باید هرطور شده رعایت کنم😭 خدایا مواظب همه نی نی ها باش 🙏ی نی نی سالمم ب اسی بده ب زودی ای خدا🙏🙏

[QUOTE=317908651]این بند ناف رو از دیشب خیلی میخونم  این سومین تاپیکه از دیشب  خیلی خیلی سخته خدا بهت صبر ...[/QUOTE

بچه خیلی شیطون باشه اینجوری میشه معمولن

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
عزززیزم 😢 انشالله خدا صبر و ارامش بده بهتون . کنار هم باشد بهم روحیه بدید . تو خونه نمونید همش برید ...

😔ممنون امیدوارم