2777
2789
عنوان

چند روز طول می‌کشه شیرم خشک شه.بچم مرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 53 پست
دارو داد کابرگولین اما متاسفانه قطع نشده 

طبیعی زایمان کردی؟؟

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

عزیزم خدا بهت صبر بده😭

خیلی با تاپیکت ناراحت شدم کاش هیچ مادری داغ بچه شو نبینه😭

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من ک اصلا رعایت نمیکنم موقع خواب از این پهلو ب پهلو میشم بلند نمیشم بشینم خدا ب دادم برسه باید ه ...

ببین بیشتر ب خود جنین مربوطه 

ولی خب شمام رعایت بشین بعد سمت دیگه بخواب

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
[QUOTE=317908651]این بند ناف رو از دیشب خیلی میخونم  این سومین تاپیکه از دیشب  خیلی خیلی س ...

نه خود بند ناف گره خورده بود و نازک شده بود .خون بهش نرسیده 

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

الله جان بت صبربده خواهرقشنگم ...الله جان بت ی نی نی دیگه میده ان شاءالله میدونم سخته خودمم دارم روزای خیلی سختی میگزرونم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
خشک نشده خیلی هم گذشته

اول شیر سینه ات رو بدوش بعد یه مقداری آب یخ بریز روی سینه ات عین شوک بهش وارد میشه پس میزنه چند بار اینکارو بکن دو سه هفته ای خشک میشه 

منم بچه اولم چند روز اخر مونده به زایمانم تو شکمم خفه شد فوت شد این روزها رو گذروندم درکت میکنم ان شالله خدا بهت صبر رده و زود دوباره بچه دار بشی فکر کن بچت دوباره میاد ولی یه سال کوچولوتره

عزیزم خدا بهت صبر بده😭 خیلی با تاپیکت ناراحت شدم کاش هیچ مادری داغ بچه شو نبینه😭

ممتون گلم دعا کنید برام

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
اول شیر سینه ات رو بدوش بعد یه مقداری آب یخ بریز روی سینه ات عین شوک بهش وارد میشه پس میزنه چند بار ...

بازم بچه دار شدی؟متاسفم گلم درکت میکنم 

الله جان بت صبربده خواهرقشنگم ...الله جان بت ی نی نی دیگه میده ان شاءالله میدونم سخته خودمم دارم روز ...

ممنون عزیزم 

😔ممنون امیدوارم 

گلم خدارحمت کنه همه رفتگانتون رو خوندم تاپیک قبلت رو . کم کم حال و هوای خودتون عوض کنید از فاز غم و غصه و اتفاقات بد بیایید بیرون دوباره فکر و آرزوهای خوب رو ب ذهن و زندگیت راه بده . صدقه بده .. داعت بسیاااار بزرگ هست و حرفی در بزرگی و عمق غمت نیست ولی ادمی ب امید زنده اس انشالله گشایش و شادی ب زندگی خودت و خانواده بیاد . 

وای خدایا خدا بهت صبررررررر بده 😭 فکر کنم ۳.۴هفته ای خشک میشه میشه بدونم چرا اینطوری شد؟اگه دوست دا ...

بد نافش نازک شده بود 

ممتون گلم دعا کنید برام

حتما گلم❤

برا امضات هم فاتحه خوندم عزیزم خدا بیامرزه😔

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
قربون دل شکستت تاپیکت و خوندم دلم لرزید خدا کمکت کنه😭چقدر سختی کشیدی ولی تورو خدا آروم باش غصه نخور ...

ممنون گلم اسمم لیلای .اسم دخترم جانان بود 😔

بازم بچه دار شدی؟متاسفم گلم درکت میکنم 

آره عزیزم من اونوقت سزارین اورژانسی شدم 34  هفته و دو روزم بود 

خیلی روزهای سختی بود هیچ کس نمیدونست چی میکشم فقط خدا بهم نیرو داد خودم با خودم کنار اومدم 

تا دو ماه عین روانی ها شده بودم حدود شش ماه فقط گریه میکردم بعد کم کم به خودم اومدم ولی کلا یه چیزی هست هر وقت الانم یادش میفتم غمم میگیره

بعد دو سال و خورده ای مجدد باردار شدم یه پسر دو سال و نه ماه دارم الان،  حتی روی همین پسرم تو بارداری خیلی میترسیدم و وقتی هم دنیا اومده بود رو سرش بیدار میموندم حتی وقتی خواب بود میترسیدم یه چیزیش بشه

حتی یه دفعه روزهای اولی که پسرم دنیا اومد تصور کردم بچم داره پاهاش میلرزه جون میده بعد جیغ کشیدم مامانم پرید از جاش کلی گریه کردم فکر کن چقدر تو باردارب اولم که بچم مرده بود از نظر روحی اذیت شدم که سر دومی حساس شده بودم