2777
2789
میخوام یاد بگیرم از کجا و چطور شروع کنم کدوم بازار خوبه برای شروع

تمام بازار های مالی مثل فارکس،ارز دیجیتال،بورس،طلای آب شده بازار های پر ریسک هستند و دارای فشار روانی و استرس زیادی هستند و مناسب همه نیستند

حداعقل سرمایه برای شروع ۱۰۰۰ دلار هست بعضیا با ۵۰۰ دلارم شروع می کنند

اول باید تحلیل تکنیکال یاد بگیرید که بین ۶ ماه تا ۱ سال زمان میبره بعدش باید تمرین کنید که به استراتژی خودتون برسید

انواع سبک تحلیل تکنیکال وجود داره باید ببینید کدومشون به درد شما میخوره و باهاش راحت ترید

بهترین منبع آموزشیم یوتیوب هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام بازار های مالی مثل فارکس،ارز دیجیتال،بورس،طلای آب شده بازار های پر ریسک هستند و دارای فشار روان ...

سرمایشو دارم حدودا هزار دلار ولی اخه هر کی یه سبکیو پیشنهاد میده

تکنیکال کمو بیش بلدم خط روند و حمایت مقاومت فیبوناچی آر اس آی مک دی ایچیموکو

ولی نمیدونم پرایس اکشن کار کنم یا کلاسیک یا اس ام سی یا کدومش

تمام بازار های مالی مثل فارکس،ارز دیجیتال،بورس،طلای آب شده بازار های پر ریسک هستند و دارای فشار روان ...

چرا میگید ۵۰۰ دلار؟ کمترم میشه. واسه تمرین نیازی به این همه سرمایه نیست. در بعضی از بروکرها حسابهای سنتی هست

سرمایشو دارم حدودا هزار دلار ولی اخه هر کی یه سبکیو پیشنهاد میده تکنیکال کمو بیش بلدم خط روند و حما ...

کلاسیک مباحثش زیاده پرایس اکشن راحت تر هست ببینید با کدوم سبک پرایس اکشن راحت تر هستید باید تمرین کنید تا به استراتژی خودتون برسید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
چرا میگید ۵۰۰ دلار؟ کمترم میشه. واسه تمرین نیازی به این همه سرمایه نیست. در بعضی از بروکرها حسابهای ...

اصولیش اینقدره وگرنه با ۱ دلارم میشه که بچه بازی هست

برای تمرین دمو رو گذاشتن که تمرین کنند نه با پول واقعی 

تمرین با دمو و پول واقعی بسیار متفاوته

فشار روانیش بله ولی نه دیگه زیر ۵۰۰ دلار پول خورد هم حساب نمیشه تو این بازار ها

اصولیش اینقدره وگرنه با ۱ دلارم میشه که بچه بازی هست برای تمرین دمو رو گذاشتن که تمرین کنند نه با پ ...

دمو میزنم شانسی تی پی میخوره دلم میخواد سریع برم ریل باز کنم

استراتژی بلد نیستم چارت باز میکنم سرم گیج میره 

باید آموزش ببنید و تمرین کنید تا به استراتژی خودتون برسید این بازار ها مناسب همه نیستند