2777
2789
سایتشو نمیدونم اول همه ویدئوهاش میگه های مای نیم ایز خان. خخخخخخ

سلام خ‌وبید؟من خیلی استخدامی شرکت کردم قبول نشدم یا قبول شدم تو مصاحبه رد شدم،میخوام بیام تو فارکس اما تریدر حرفه ای بشم،فعلا آموزش گلشاهیان بدست آوردم میخوام شروع کنم حتی به خانوادمم نگفتم چون نه بیارن فقط شوهرم میدونه اون گفته یکی از همکاراش حرفه ای فارکس کار میکنه که میخواد از سرکارش در بیاد دیگه توهمین فارکس کار کنه،اگه تجربه داری بهم کمک کن ممنون میشم میخوام موفق بشم چون درس خوندم زحمت کشیدم اما زود ازدواج کردم خداروشکر بچه دارم میخوام برگردم به اون سالها که تلاشم زیاد بود

سلام خ‌وبید؟من خیلی استخدامی شرکت کردم قبول نشدم یا قبول شدم تو مصاحبه رد شدم،میخوام بیام تو فارکس ا ...

تنها چیزی که میدونم اینه که تلاش زیادی میخواد. و صبر صبر صبر... خیلی چیزها را باید تو این راه از دست داد. بهر حال من اموزش های گلشاهی رو ندیدم. ولی رو سبکت پایدار باش و زیاد تمرین کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقت به خیر ی سوال داشتن به نظرتون دوره هومن مقراضی چ طوره

اطلاعی راجبش ندارم

در کل با دیدن چند تا کلیپ هیچ کسی تا حالا تریدر نشده

نیاز به چندین سال تجربه و آزمون و خطا هست اصلا کار راحتی نیست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
اطلاعی راجبش ندارمدر کل با دیدن چند تا کلیپ هیچ کسی تا حالا تریدر نشدهنیاز به چندین سال تجربه و آزمو ...

قبلا تو فارکس بودم تو دمو خیلی کار کردم تو بایتری آپشن هم بودم ولی الان خیلی وقته گذاشتم کنار یادم رفته

به نظرتون ارز دیجیتال ادامه بدم بهتره یا فارکس 

قبلا تو فارکس بودم تو دمو خیلی کار کردم تو بایتری آپشن هم بودم ولی الان خیلی وقته گذاشتم کنار یادم ر ...

فارکس بزرگترین بازار مالی جهان هست کریپتو در مقابلش هیچ هست

ارز دیجیتال و فارکس دارای ریسک زیادی هستند مخصوصا ارز دیجیتال

نیاز به چندین سال آموزش و تمرین و تجربه هست برای سود زیاد باید سرمایه. یادیم داشته باشید

تریدر های برتر جهان اگه بتونن ۱۰ درصد در ماه سود کنن خوشحال میشن

حالا ۱۰ درصد سرمایه شما چقدر میشه؟ شما رو راضی میکنه؟

این راه بسیار سخت هست

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
فارکس بزرگترین بازار مالی جهان هست کریپتو در مقابلش هیچ هستارز دیجیتال و فارکس دارای ریسک زیادی هستن ...

اونجوری باشه که سرمایه من خیلی کمه میخواستم از ۵۰۰ دلار شروع کنم 

ولی سود کریپتو خیلی بیشتر از فارکس هستش