2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه به موعه /؟

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 
چرا؟ منطقی همین گزینه دو هست

من ۵ تا خواستگار داشتم یکیش خیلیییی خوشگل بود سرباز فراری وصل ننه باباش دوتا دیگشم پسرخاله هام یکیشم پسر عموم ک کلا از وصلت با فامیل خوشم نمیومد یکیشم همسرم بین همشون همسرمو انتخاب کردم ی کم موهاش ریخته جلو خیلی کم بعد حرفش شد تو ی تایپیک دیگه گفتم باید ذات زیبا باشه مو مهم نیست گفتن دیدگاهت مسخره اس 

واقعا مو دار یا کچل بودن  چاقی لاغری و قد بلند و کوتاه انقدارا مهم نیس،مهم اخلاق روحیه احساس و شخصیت طرف مقابله ، برد پیت به اون عظمت اگه دست بزن و اعتیاد و خیانت داشته باشه باید قیدشو بزنی عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
مگه به موعه /؟

من ۵ تا خواستگار داشتم یکیش خیلیییی خوشگل بود سرباز فراری وصل ننه باباش دوتا دیگشم پسرخاله هام یکیشم پسر عموم ک کلا از وصلت با فامیل خوشم نمیومد یکیشم همسرم بین همشون همسرمو انتخاب کردم ی کم موهاش ریخته جلو خیلی کم بعد حرفش شد تو ی تایپیک دیگه گفتم باید ذات زیبا باشه مو مهم نیست گفتن دیدگاهت مسخره اس

من ۵ تا خواستگار داشتم یکیش خیلیییی خوشگل بود سرباز فراری وصل ننه باباش دوتا دیگشم پسرخاله هام یکیشم ...

اتفاقا دیدگاه اونایی که این حرفو بهت زدن مسخره بوده عزیزم ، انشالله خوشبخت باشین

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
واقعا مو دار یا کچل بودن  چاقی لاغری و قد بلند و کوتاه انقدارا مهم نیس،مهم اخلاق روحیه احساس و ...

دقیقا حرف منم همینه درسته همسرم خیلی کم موهاش ریخته ولی نماز خون کار کن مهربون نمیگم دعوا نداریما دعوام داریم ولی اصلا بین اون ۵ نفر ی جور دیگه روش حساب باز کردم 

من ۵ تا خواستگار داشتم یکیش خیلیییی خوشگل بود سرباز فراری وصل ننه باباش دوتا دیگشم پسرخاله هام یکیشم ...

بعضی ها حرف زیاد میزنن حالا انگار بردپیت خواستگارشونه اخرش با یکی مثل مهران رجبی ازدواج میکنن   

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا