2777
2789
دقیقا حرف منم همینه درسته همسرم خیلی کم موهاش ریخته ولی نماز خون کار کن مهربون نمیگم دعوا نداریما دع ...

اصلا به حرف بقیه اهمیت نده عزیزم ،خداروشکر که خودت راضی هستی هیچ زندگی بدون مشکل نیست انشالله درکنار هم شاد باشین

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
دقیقا حرف منم همینه درسته همسرم خیلی کم موهاش ریخته ولی نماز خون کار کن مهربون نمیگم دعوا نداریما دع ...

میگم چه قد خاستکار کم داشتی  دعا کن یه کچل مهربون گیر من بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم چه قد خاستکار کم داشتی    دعا کن یه کچل مهربون گیر من بیاد

۱۶ ازدواج کردم ‌. بعدش همه یادشون افتاده بود من هستم. الهی ی شوهر خوش اخلاق نصیبت شه

۱۶ ازدواج کردم ‌. بعدش همه یادشون افتاده بود من هستم. الهی ی شوهر خوش اخلاق نصیبت شه

الهی امین  یه خواستگار دارم پسره خوب بود قیافه و پول و کار چون یه دفعه از تو عقد جداشده بود رد کردم ،،مامانم میگه همونم زنگ بزنم بیاد   

الهی امین   یه خواستگار دارم پسره خوب بود قیافه و پول و کار چون یه دفعه از تو عقد جداشده بود ر ...

این اتفاق برا منم سر خواستگار قبلی ک تا عقد رفتیم  خواهرم فهمید جداشده پرسید ازش گفت بهم خیانت کرد افتاد دنبال دلیل جداییشون دختره برام پیدا کرد دختره گفت متادون میخوره ترامادول میخوره منم جداشدم وضع مالی توپ تک پسر تک فرزند ولی اینجور رد کردمش بعد ازدواج با همسرم ی روز باهمسرم رفتیم بیرون دیدم اون داره میاد همسرم وایساد باهاش حرف زد دست دادن من پشمام ریخته بود بعد فهمیدم دوستن ی جور نگام میکرد طفلک خودشو ب خاک خون کشید بابام گفت برو بیرون نمیدم جنازشم بهت نمیدم 🤣🤣

این اتفاق برا منم سر خواستگار قبلی ک تا عقد رفتیم  خواهرم فهمید جداشده پرسید ازش گفت بهم خیانت ...

پس بهتر که قبول نکردم ،بابام پرسیده بود عمه دختره گفته بود مادر پسره خیلی بد بوده دخالت میکرده

پس بهتر که قبول نکردم ،بابام پرسیده بود عمه دختره گفته بود مادر پسره خیلی بد بوده دخالت میکرده

خب فک کردی براتو دایه مهربان تر از مادر میشده زندگیو کوفتت میکرد

ها ولش ... لقش ،،خواستکار بعدی باز چی تحفه ای باشه  تنهایی بد نیست قلیون کشیدن ؟

انشاالله عاقبت ب خیر میشی. ضرر داره زیاد اصلا خوب نیست ریه داغون میکنه ، ولی بعضی چیزا عادتن ترکشون سخته