2777
2789
عنوان

چیکار کنم به بچم دل نبندم ؟ باید طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب این فک کن ک اینم بچه هموت شوهره بی معرفته😒  اینطوری شاید دلت اروم بگیره😑

اصلا نمیشه 

به هر حال پاره تن خودشه

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  

اون بچه چه گناهی کرده از بدو تولد بی مادر بشه؟؟

شرایطت رو نمیدونم 

ولی از اینکار خیلی خودخواهیه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه بنده خدایی شرایط شمارو داشت از راه بیمارستان بچه  رو برد تحویل خانواده شوهر داد 

بعد دید طاقت نداره پسش گرفت

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

فک کنم تنها راهی ک داری اینه ک شیر ندی بهش و نبینیش درجا بدن ب پدرش

مثل این رحم اجاره ای ها

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

بنظرم اگه اونا قبول کنند براش مادرباش و خودت بزرگ کن، اگه ازدواج کردی خودش که بزرگ شد میاد پیشت. کسی برا بچه کسی دل نمیسوزونه، آخه اصلا شاید بمیره پیششون یا بسوزه ناقص بشه بعد ازت گلایه می‌کنه که مواظبت نکردی تا من کور شدم و...

همین الانشم که این فکرو کردی خیلی دلو جرات داری  عزیزم   .شرایط نگهداریشو نداری ؟  بچت از دو جهت ضربه میخوره یک بچه طلاقه  اون هیچی

دو مادر نداره  یعنی بچه طلاقم باشی مهم نیست  ولی مادر کلا بحثش جداست 

نمیگم بچه رو پیش خودت نگه دار چون توافق کردین نمیشه ولی خواهش میکنم توی زندگیش حضور داشته باش آخر هفته بیارش پیش خودت بزرگ شد بهش سر بزن هدیه بگیر مخصوصا اینکه دختر هم باشه خواهش میکنم تنهاش نزار شما نمیدونی مادر نداشتن چه حسی داری 

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم