2777
2789

بزار از اول بگم صبح که داداشام میخواستن برن مدرسه از پله های پارکینگ یکی شون افتاد دماغش خون اومد

بعدش ننه ام ( مامان بابام ) رفت حموم دو دقیقه بعدش یه صدای وحشتناککک اومد من فکر کردم صدای ظرف های آشپزخونه است که مامان مامانم ( دا) داره جا به جا میکنه

بعد دیدم نه عمه ام رفت پشت در حموم ننه ام در باز نمیکرد داد بیداد در بزور باز کردی دیدیم افتاده روی زمین رنگش کبود کبوددد مثل لبو نفس نمیکشه عمه ام یهو داد فریاد عمه به داد مامانم برس اون یکی مامانبزرگم میشه عمه ی عمه ام مامانبزرگم اومد آب یخ ریختم بهش آب گیر کرده بود داخل ریه اش دیگه مامانبزرگم کاری کرد بالا بیاره تونست نفس بکشه زنگ زدیم آمبولانس اومد گفت این خانم مشکوک به سکته است ننه ام لج کرد گفت من باهاشون نمیرم دو روز نیست چکاب کامل دادم

خدا بهش رحم کرد

حالا ما واسه شامم مهمون داریم از اونور صفحه شیشه ای گاز داخل مطبخ پودر شد

مهمونا مون اومدن عمه ام سینی چای از دستش افتاد همه استکانا شکست

سر من خورد به لبه تیز کابینت شد اندازه گلابی

سفره شام انداختیم شام خوردیم از این مرحله گذر کردیم خدا به داد بقیه اش برسه

وسط این هیر ویر منم به رسم عادت از سفره شام و تنقلات عکس گرفتم میزارم براتون انرژی منفی بشوره ببره

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسپند دود کنید صدقه بدید فوری چشم زخمه

همه این کارا رو ادامه دادیم لامصب مثل مسابقه فوتبال دقیقه به دقیقه داریم مصدوم میدیم 😐

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

صدقه بدین خب

دادیم

اسپند دود کنید قرآن بخونید انرژی منفی ازتون دور بشه منم از دیروز تا حالا با شوهرم تو دعوا هستم انداخ ...

قمر تو عقرب بی صاحاب شده رفته دوباره همه افتادن به جون هم

مادر بزرگاتو عمه هات با شما رمدگی میکنن؟

نه اومدن خونه مون مهمونی بندگان خدا

چشم زخمه

ایه ی ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم رو بخون فوت کن به خونه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

از دیروز قمر در عقرب شروع شده و تا فردا هست

اسپند دود کنید. چهار قل و آیت الکرسی بخونید و حتما صدقه بدهید.

جدول روزهای قمر در عقرب از گوگل سرچ کنید. هر ماه روزهای قمر در عقرب صدقه بدهید و آیت الکرسی بخونید

بلا به دور صدقه بدینیه کم پیچیده نشد اون قسمت عمه و مادر بزرگ

ببین مامانبزرگم ( دا مامان مامانم ) میشه عمه ی عمه ام مامان بابام فامیل هستن میشن دختر عمه پسر دایی

چشم زخمه ایه ی ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم رو بخون فوت کن به خونه

اره چشم عزیزدلم 💙