2777
2789
عنوان

چیکار کنم به بچم دل نبندم ؟ باید طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2013 بازدید | 74 پست
الان مشکلی نداره ؟ راحت با دوری بچه کنار اومده ؟ 

کنار چی بگم وقتی پیگیرش میشه یعنی کنار اومده میگه میخنده ولی دلتنگش میشه  

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

به خاطر این که بچه دوست نداشتی میخوای بدی به همسرت؟ 

بچه خودت با دیگران فرق داره. 

اما به قول یکی از دوستان که بهتون گفت انگار بهتره شما رو با منت نداشته باشه. 

اینطوری تصویر بهتری از شما برای خودش تصور می‌کنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه مادر شوهرت نگه داره حداقل به کسی نسپره....نامادری که نمیاد بچه شیرخوار نگه داره...ای خدا نمیدونم چی بگم....یه بدبخت دیگه میخواد به این دنیا اضافه بشه.منکه یه غریبه ام دلم میسوزه...چطور دلت میاد آخه چطوووور؟؟؟

من اصلا با زندگیت و اینکه فوق العاده بی محبتی کاری ندارم . در عجبم چقدرررر بی مسئولیتی !!! خواسته یا ناخواسته با هر شرایطی شما مادری و مسئول ! 

من اگه یه زمانی بخوام جدا شم و شوهرم بچه رو نده بهم قطعا میدزدمش و فرار میکنم . چون بچه تمام پناهش مادره . من ۱ ساعت بیرون میرم میام تمام دست و پاهامو میبوسه میگه دلم تنگ شد . منم که میمیرم براش . ضمنا منم تو حاملگی حسی نداشتم تا اومد بغلم و شد دین و دنیام .‌

مسئولیت پذیر باش و راه حل ساده انتخاب نکن و به خاطر پاره ی تنت بجنگ .

عزیزم من یه دختر دایی دارم. ناخواسته باردار شد مثل شما.   اصلا بچرو نمیخواست   بعد این بچش بدنیا اومد از مادرش خواست بزرگش کنه داد به مادرش.  اون بزرگ کرد اینم با شوهرش زندگی میکنن فقط بعضی وقتا براش لباسو وسایل میخره انگار خواهرشه.     شمام اگه مادر شوهرت نگه میداره بده بهش بزرگش کنه. تو مخارجشم کمک کنید. ولی طلاق نگیر اگه همسرت خوبه.  

عزیزم من یه دختر دایی دارم. ناخواسته باردار شد مثل شما.   اصلا بچرو نمیخواست   ب ...

دختر دختر داییم الان ده سالشه. خیلیم حالش خوبه خودشم میدونه اون مادرشه. ولی اصلا  دلتنگی نمیکنه به زنداییم میگه مامان حتی زنداییم یه روز بیماریتان  بود راضی نشد پیش مامانش باشه پیش داییم موند

تو تاپیک قبلیت گفتی ازادی و مجردی میخوای ! ارزو کردی بچه ی ۷ ماه کاملت بمیره که به خوشیت برسی ! برات متاسفم . از ادمهایی مثل توام با این حجم از بی مهری و بی مسئولیتی متنفرم . به قول همسرت حیف اون بچه و زندگی برای توی بی لیاقت .

شوشتر زندگی میکنی تواون تاپیک پست گذاشتی حس کردم فلافلی جواد رو میگی ک درآمدش زیاده خونشم طبقه بالاست راستی یکی ازفامیلامون شوهرش فوت کرد توبیمارستان بچه رو تحویل مادرشوهرش داد حتی بش شیرنداد ولی اصلا نتونسته کناربیاد بعد۱۸سال

تو یا واقعا احمقی یا خودتو زدی به خریت‌....میگی بعد من شوهرم زن میگیره و بچه م پیش نامادری خوشبخت میشه ..کدوم بچه با نامادری خوشبخت شده آخه بعنی درکش سخته واست؟ پیش نامادری عاقبتش میشه مثل آوا  که نامادری اونو کشت..... البته توهین نشه هستن نامادری هایی که دلسوز و با محبتن اما کم پیدا میشن. بمون و زندگی تو کن 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار