2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 138 پست
دوست من شما باید هم قرآن و هم گفته های حضرت محمد رو قبول داشته باشید  اگه فقط به یکیش اکتفا کن ...

راستش من به معتبر بودن همه احادیث شک دارم و عقیده ام اینه خدا هر انچه اصل دین بوده و لازم بوده رو تو قران گفته

حالا بعضی از دوستان میگن خدا تو قران تو بعضی ایه ها غیر مستقیم به امام زمان اشاره کرده

میخوام برم دوباره اون ایه ها رو مطالعه کنم

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا...کاش خدا واضح درمورد این چیزا تو قران حرف میزد تا شک و شبه ای نباشه ولی من بشدت شک د ...

در مورد این‌ موضوع هم‌ که چرا قران مستقیم اشاره نکرده حکمت داره  

چون طمع قدرت باعث میشده که بخاطر این ایات که حرف شیعه رو‌تصدیق میکرده به قران دست ببرن و‌تحریفش کنن

اینکه خدا فرمود قران را خود فرستادیم و‌ خود از ان محافظت میکنیم ، شامل این موارد هم میشه

مثلا خدا هیچوقت در قران اشاره مستقیم به کروی بودن زمین نداره چون با علم اون زمان مطابق نبوده و‌خیلی ها ممکن بود بخاطر همین موضوع بگن مگه میشه زمین گرد باشه و قران رو رد کنن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
من احساس میکنم تو دختر  عاقلی هستی  از اونا که حرفی رو الکی قبول نمیکنن ❤️

بنظرم وجود امام زمان الکی نیست اما اره من دوست دارم هر چیزی رو تا به ایمان قلبی نرسیدم قبول نکنم و از تقلید خوشم نمیاد

واسه همینم الان دارم درمورد امام زمان تحقیق میکنم دوست دارم بدونم کسی که همه مسلمان ها منتظرشن چجور سندی واسه وجودش هست

نمیدونم واقعا...کاش خدا واضح درمورد این چیزا تو قران حرف میزد تا شک و شبه ای نباشه ولی من بشدت شک د ...

درمورد من اهتدی و اصحاب صراط السوی توی سوره طه حتما سرچ کن.

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

توی قرآن نیس فقط هست ک خواهد امد

گفتم تفسیر قرآن عزیز

هر آیه تفسیری داری که تعدادیشو ائمه فرمودن

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
یه امام کنار قرآن باشه رو نمیفهمم یعنی چی

وقتی می فرماد قران و‌اهل بیت تا قیامت از هم جدا نمیشن

یعنی همین الان حتما کنار قران که بین مردمه  باید یه امام هم‌ بین مردم باشه 

چون نباید از هم جدا  بشن 

این حدیث محکم ترین حدیث پیامبره و اثبات وجود امام زمان

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
حدیث ثقلین یکی از احادیث معتبر و بدون شک از پیامبره که شیعه و‌سنی قبولش دارن پیامبر می فرماد من دوت ...

بله درسته منم این حدیث قبول دارم

راستش من به معتبر بودن همه احادیث شک دارم و عقیده ام اینه خدا هر انچه اصل دین بوده و لازم بوده رو تو ...

ببین 

ما چهار تا کتاب شیعه داریم که خیلی معروفن 

و هم اینکه این کتاب ها از زیر دست علمای بزرگ رد شدن و اصلاح شدن 

یعنی احادیث مشکوک و جعلی رو به شدت کاهش دادند و یه منبع عالی تحویل دادند 

در این چند کتاب ، کتاب اصول کافی بهترینشون هست 

اون زمان هم مثل الان دغدغه اینکه کدام حدیث واقعیت داره بوده و این مشکل رو علمای بزرگ برای ما حل کردند 

بنظرم بهترین کار اینه که شما دستت رو بزاری تو دست استاد 

چون اگه بخواهیم خودمون این کار رو انجام بدیم باید سالها مطالعه همراه با عمل خالص داشته باشیم تا به اون درجه عرفان برسیم 

اللهم عجل لولیک الفرج
ببین  ما چهار تا کتاب شیعه داریم که خیلی معروفن  و هم اینکه این کتاب ها از زیر دست علمای ...

اتفاقا کتاب بحارالانوار که یه کتاب معروفه پر از حدیث‌ جعلیه 

چون علامه مجلسی فقط جمع اوری کرده و عمرش فرصت تفکیت نداده 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌