2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا پیگیر نباشم اخه به عنوان یک مسلمون دوست دارم بدونم امام زمان قضیه اش چیه من نسبت به احادیث یکم ...

عزیزم اینجا تاپیک تو میترکونن الان 

اگه واقعا دوس داری بدونی درخواست بده بهم 

تا جاییکه بتونم کمکت میکنم 

البته اگه به نتیجه نرسیدی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

معنی قرانو همینجوری روخونی کردی یا با تفسیر؟ تو قران نوشته من اهتدی، وقتی معنیشو میخونی میفهمی منظورش چه کسیه؟ یا وفتی نوشته یومئذ یتبعون الداعی، روزی که از الداعی پیروی میکنید توی معنی اینم نوشته که الداعی کیه؟

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

عزیزم عقلت به چشمت نباشه نگو ندیدم نشنیدم پس نیست.  پیامبر خدا فرمود قرآن وعترت رو میانتان امانت گذاشتم برای تبعیت، قران یک بحثه عترت هم جای خودشو داره.توی روایات هم به حضرت مهدی ارواحنا فداه زیاد اشاره شده

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

میگن تو انجیل به ظهور امام زمان با حضرت مسیح اشاره شده

توی تمام کتب دینی به رستاخیز اشاره شده.

فقط توی انجیل برنابا به امام زمان اشاره شده که جز انجیل‌های به رسمیت شناخته شده نیست

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
چیزی که تو عنوانت گفتی کاملا درسته  و همه اینایی که دارن سعی میکنن اثبات کنن همش زور میزنن&nbs ...

نمیدونم واقعا...کاش خدا واضح درمورد این چیزا تو قران حرف میزد تا شک و شبه ای نباشه

ولی من بشدت شک دارم

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   
معنی قرانو همینجوری روخونی کردی یا با تفسیر؟ تو قران نوشته من اهتدی، وقتی معنیشو میخونی میفهمی منظور ...

نه زیاد با تفسیر نخوندم...یعنی منظور خدا از اینها امام زمان بوده؟ 

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   
نه زیاد با تفسیر نخوندم...یعنی منظور خدا از اینها امام زمان بوده؟ 

منظور از من اهتدی حضرت ولی عصر و منظور از الداعی امیرالمؤمنین هست. امیدوارم راه درستو بتونی پیدا کنی

حدیث ثقلین یکی از احادیث معتبر و بدون شک از پیامبره که شیعه و‌سنی قبولش دارن

پیامبر می فرماد من دوتا چیز گرانبها بین شما باقی میگذارم 

قران و اهل بیتم  

فرمود اینا تا ابد از هم جدا ‌نمیشن تا در حوض کوثر به من ملحق شوند یعنی تا قیامت 

پس همین الان باید یه امام کنار قران باشه 

چون‌پیامبر فرموده اینا تا ابد از هم جدا نمیشن 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌