2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1623 بازدید | 138 پست
خب ماهمگیو قبول داریم ولی اینکه میگی امامی کنار قرآن باید باشع نداریم

خب بهتون‌ اینجوری نمیگن

وگرنه این حرف پیامبر دقیقا یعنی همین 

وقتی از هم جدا نمیشن ، مثله اینه  فرضا بگن من و‌ شما تا قیامت از هم جدا نمیشیم ، یعنی باید کنار هم باشیم  

پس اگه من بمیرم شما زنده باشید این حرف غلط درمیاد

تا قران در این جهان هست یک امام‌هم‌حتما باید کنارش باشه و اونم‌ امام زمانه 

البته سنی ها امام زمان رو‌قبول دارن ولی معتقدن هنوز متولد نشده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اتفاقا کتاب بحارالانوار که یه کتاب معروفه پر از حدیث‌ جعلیه  چون علامه مجلسی فقط جمع ...

ببخشید اما بحااانوار جزء چهار کتاب شیعه نیست 

تذهیب الاحکام 

الاستبسار 

من لایحضره الفقیه 

کافی

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من به معتبر بودن همه احادیث شک دارم و عقیده ام اینه خدا هر انچه اصل دین بوده و لازم بوده رو تو ...

عزیزم بودن یانبودن امام زمان چه فرقی به حال شماداره؟شما راهتونو برین انشاالله یه روز متوجه میشین وجوداقارو 

اینارو نذار توذهنت بیاد شک اولین تیر شیطانه الان متوجه نیستین چی میگم ولی انسان ظرفیت دونستن هرچیزیو نداره  نه که سوال شما بی معنیه ها نه اتفاقا حق دارین راجب امامتون سوال کنین ولی این چیزا بدتردوزت میکنه ازدین چون شک به این چیزا ذهنتو شستشو میده 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ببخشید اما بحااانوار جزء چهار کتاب شیعه نیست  تذهیب الاحکام  الاستبسار  من لایحضره ...

بحارالانوار جز کتب معتبر شیعه هست یا نه؟ 

بیشترین ارجاع به بحار و اصول کافیه 

اما پر از احادیث جعلی و‌خجالت اوره

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
عزیزم بودن یانبودن امام زمان چه فرقی به حال شماداره؟شما راهتونو برین انشاالله یه روز متوجه میشین وجو ...

بله درسته

منم دیگه نمیخوام زیاد پیگیری کنم

میدونم حتی اگه امام زمانی هم وجود داشته باشه تنها توقعش از منه مومن اینکه راه درست رو پیش بگیرم و تو زندگیم مفید باشم هم واسه خودم هم واسه بقیه

هم به خدا تقرب کنم و نسبت بهش معرفت پیدا کنم نه اینکه صبح تا شب صلوات نذرش کنم تا ظهور کنه

نمیگم اینا بده ولی لازمه ظهور همین عمل صالح و تقواست

ممنون از شما♡

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   
وقتی به اصول کافی میگی جعلی دیگه حرفی باهات ندارم  لطفاً اطلاعات غلط خودتو نشر نده

اولا که من به اصول کافی نگفتم‌ جعلی ، گفتم‌ تو بحار کلی حدیث جعلی و خجالت اوره هست 

اسم بحار و‌کافی رو کنار هم اوردم که بدونید بحار هم ردیف کافی و جز کتب معتبر شیعه هست

ثانیا تو اصول کافی هم ما حدیث نامعتبر کم نداریم 

فقط یه افراطی میتونه بگه تمام حدیث فلان کتاب همش درسته ، مثله سنی ها که میگن هرچی تو صحیح بخاری و‌مسلمه همش درسته ! 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
از همون اول باید می‌فهمیدم هدفت چیه 

وقتی با شعار مذهبی تو این سایت عضو میشی مراقب رفتارت باش چون تمام کامنتهات تمام واکنش ها و قضاوتهات مثله الان ، به اسم‌ شعارت ثبت میشه چون پیرو اون مکتبی

چیزی که تو مذهبیامون نیست 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
چرا پیگیر نباشم اخه به عنوان یک مسلمون دوست دارم بدونم امام زمان قضیه اش چیه من نسبت به احادیث یکم ...

یه مدت روی احادیث زیاد زمان گذاشتم ، تناقضات زیادی بینشون دیده میشد

ولی بعدها حس شما رو نسبت به احادیث پیدا کردم

همینطور راجب قرآن ، خیلی تفاسیر و برداشت هایی که از آیات میشه اشتباهه

مال خودت باش
یه مدت روی احادیث زیاد زمان گذاشتم ، تناقضات زیادی بینشون دیده میشد ولی بعدها حس شما رو نسبت به احا ...

احادیث بعضیاش معتبرن و واقعا با قوانین جهان و عقل ادمیزاد جور درمیان ولی بعضیاش اصلا سخن یک پیانبر یا یک امام نیستن 

اما قران تحریف نشده و بدون تغییره چون خداوند خودش در قران تضمین داده که این کتاب را افریده و خودش حفظش خواهد کرد.ولی شما هر تفسیری رو قبول نکن و خودت برو دنبال تحقیق چون هرمترجمی اومده برداشت خودش رو به عنوان تفسیر در مورد ایات قران نوشته اگه دقت کرده باشی توی معنی بعضی ایه ها یک پرانتز باز شده و یه چیزی توش نوشتن شما به اونا دقت نکن و اگه میخوای قران واقعی رو بفهمی باید عربیت قوی کنی تا معنی و مفهوم بعضی کلمات خوب بفهمی

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

سلام. بله هم توی قرآن آیاتی هست که به حقیقت پیوستنش موقع ظهور امام زمانه. تو احادیث هم زیاد هست.
و لطف و رحمت الهی بر اینه که زمین هیچوقت از حجت خدا خالی نمونه.
آیاتی که هنوز به وقوع نپیوسته و درباره ظهور امام زمانه چندتاش رو شماره سوره و آیه ها رو براتون میذارم.
آیه 55 سوره نور:
آیه 5 سوره قصص:
آیه هشت و نه سوره صف.
آیه سی سوره ملک ماء معین منظور امام زمانه.
آیه 20 سوره لقمان بزرگترین نعمت خدا وجود امام معصومه.
آیه 105 سوره انبیا.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام