رها_آریا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 523 عنوان رفتم روانپزشک و بهم قرص داد 84 بازدید | 4 پست چهارشنبه رفتم مطب دکتر و بهم قرص ریسپریدون و فلوکستین برای رفع وسواس فکری بهم داد اگه درباره اثر این قرص ها تجربه دارین لطف کنید بهم بگید 1402/08/26 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرروخانوم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 773 ریسپریدون پرولاکتینمو برد بالا شیر میومد از سینه ام مجردمفلوکستین میل جنسی کم میکنه دوز بالا لاغرم میکنه
رها_آریا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/26 تعداد پست: 523 ریسپریدون پرولاکتینمو برد بالا شیر میومد از سینه ام مجردم فلوکستین میل جنسی کم میکنه دوز بالا لاغرم ... آره بهم گفت فلوکستین اشتها رو کم می کنه و اینکه برای وسواس فکری و فکر و خیال نکردن براتون موثر بود ؟
پرروخانوم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 773 آره بهم گفت فلوکستین اشتها رو کم می کنه و اینکه برای وسواس فکری و فکر و خیال نکردن براتون موثر بود ؟ نه فلوکستین خیلی سال میخوردم اصلا حالمو خوب نمیکرد مخصوصا وسواس به دکتر گفتم عوضش کرد
دیلان۲۰۰۰ عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 5969 اگه می تونی تحمل کن و نخور من بعد از قطع قرص ها حالم بدتر از قبل شده و همش به خود کشی فکر می کنم 🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾