2777
2789
عنوان

افسردگی و خودکشی برا کنکور

257 بازدید | 17 پست

نمی‌فهمم چرا اینطوری شدم همیشه دختر شادی بودم بارها دوستامو از خودکشی نجات دادم حتی یک درصد فکر نمیکردم یروز به این نقطه برسم که فکر خودکشی بیاد تو ذهنم، از این آدما بیزار و متنفر بودم همیشه میگفتم خیلی ضعیفن 

هیچ مشکلی ندارم تو زندگی و از اولین سال دبیرستانم برا کنکور میخوندم الان سال اخرمه ولی مطمئنم قبول نمیشم هر روز گریه میکنم پدرومادرمو دیونه کردم از شدت غم و میگم کسی که از اولش عقب بیوفته تا آخرش عقبه و قبول نمیشه الان س ماه گذشته هرچی میرم جلو بیشتر عقب میوفتم هی راهمو عوض میکنم بدتر میشه ، اگه قبول نشم واقعا زندگی بعدشو نمیخوام که تا آخر عمرم فقط حسرت بخورم خیلی تو همه چی موندم گوشی ندارم با هیچکس در ارتباط نیستم

هیچکس نمیتونه کمکم کنه یا درکم کنه از خودم متنفرم که تو این وضعیتم که اینقد ضعیفم و نیازمند کمک مطمئنم حتی اگه کسی بفهمه اوضامو حالش ازم بهم میخوره مث خودم

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 

چون همیشه نسبت به کسایی که اینطوری بودن حس ترحم داشتی و شاید توی دلت میگفتی اگه من جای اون طرف بودم میتونستم قوی بمونم و... واسه همینه که میگن به کسی ترحم نکنید چون شاید گرفتار شما هم بشه :) 

اگه میتونی درخواست بدم بحرفیم شاید تونستم کمک کوچیکی بکنم یه راهی نشونت بدم 

من خودم کنکوری بودم  

اولا تلاشتو بکن هنوز نتیجه معلوم نیست

از الان برا بعدش گریه نکن

دوما من تو بدترین و یخت ترین شرایط درس خوندم

۱۵ سال پیش بود

بخدا چندتا بچه بودیم نه ناهار عالی نه تغذیه عالی

اثلا عالی نه مورد قبولم نبود

اماآخ نگفتم رتبمونم دو رقمی شد

تمام تلاشمو کردم به نتیجه فکرم نکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا تلاشتو بکن هنوز نتیجه معلوم نیست از الان برا بعدش گریه نکن دوما من تو بدترین و یخت ترین شرایط ...

عزیزم جسارتا میشه بپرسم شغلت چیه الان و درآمدت چقدره

مطمئنم ک بهش میرسم...🤍

خب نشد هم میمونی پشت کنکور.چه اتفاااااقی میوفته مثلا؟ 

من ادم میشناسم سال شیشم پشت کنکور موندنش دندون مرکز استانمون قبول شد. من نمیگم این کار درستیه میگم از خودکشی به مراتب معقول تره. 

بله من حرفتو کاملا قبول دارم، کنکور خیلی مهمه به هر حال بخش زیادی ازش اینده اتو تعیین میکنه و پروسه دشواری هم داره. اما راه حل داره، حس میکنی عقب افتادی یا نتیجه نمیگیری، نهایتش میمونی پشت کنکور یکبار دیگه تلاشتو میکنی نه اینکه خودتو بکشی که چی بشه؟ 

اصلا نا امیدی رو به دلت راه نده فقط تلاشتو بکن من کتاب روانشانس رو تقسیم بر ۴ کردم هر قسمت رو ۱۰ب ...

انگیره تلاش ندارم 

آخه خیلی وقته دارم میخونم ولی نتیجه ای که میخوام نداره حس میکنم بی فایدست تلاشم 

چی میخوای قبول شی؟ یعنی به چی علاقه داری؟ 

رتبه میخوام زیر ۵۰۰ نهایتش زیر ۱۰۰۰

چون هدف بزرگیه فقط ی هفته عقب افتادن حالمو نابود میکنه 

درحال حاضر فکر میکنم ده سالم بخونم قبول نمیشم 

با این تفکرت قطعا قبول نمیشی! منم اولین ساله پشت کنکورم.. بخون  بخون حتی بدون فکر کردن به نت ...

وای خدایا میدونممم ولی نمیدونم چطوری این بدبینی و نا امیدیمو درست کنم🥲😭

وای خدایا میدونممم ولی نمیدونم چطوری این بدبینی و نا امیدیمو درست کنم🥲😭

اصلا با نامیدی بخون.

بدون انگیزه بخون.

تو اوج بدبختی و افسردگی بخون.

با هر شرایطی بخون.

تنها راه موفقیت تو کنکور همینه..