2777
2789

سلام. 

بچه م یک سالشه. سه تا دندون بیشتر نداره. کوچکترین ذره غذا باعث بالا آوردن غذا میشه. میشه گفت ده بار عوق میزنه تا یکم غذا بخوره. غذاشو کامل له میکنم. میوه کامل پوره .  اما مثلا اگر ذره ای موز یا سیب زمینی آبکی و نرم نباشه عوق میزنه.   میگن با له کردن غذا بدتر تحریک میشه که عوق بزنه.   رفلاکس هایپر گگ میگن بش.   نگرانم. چکار کنم

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

یه دوره که بچه جویدن بلد نیست باعث میشه عوق بزنه چیز عادیه ولی نباید غذاش رو پوره کنی چون  یاد نمیگیره جویدن رو یه سالشه بزرگ شده دیگه بزار جویدن یاد بگیره ربطی هم به دندون نداشتن نداره لثه های بچه قوی هست

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دوره که بچه جویدن بلد نیست باعث میشه عوق بزنه چیز عادیه ولی نباید غذاش رو پوره کنی چون  یاد ...

اینطوری گرسنه میمونه .   اصلا نمیتونه بخوره. بعضی روزا تا چهار بار هم بالا میاره.   نگرانشم

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
باید زودتر دگه غذای نرم بهش میدادی، مثلا برنج و خورشت رو کمی نرم میکردی نه له و پوره، هنوزم وقت هست، ...

کشمش رو یکی یکی میذارم دهنش میجوعه میخوره. اما غذا رو نه.  الان داشتم تو سایت میخوندم یکی نوشته بود بچه م چهار سالشه هنوزم همونطوره... 

اینطوری گرسنه میمونه .   اصلا نمیتونه بخوره. بعضی روزا تا چهار بار هم بالا میاره.  &n ...

بچه من الان دو سالشه همین شکلی بود و الان بهتر شده ولی بازم گاهی عوق می‌زنه منم از ترس اینکه گرسنه بمونه براش غذای جدا میپزم 

بعدم من میگم بالاخره درست میشه دیگه شما کدوم آدمی و دیدی تو بزرگسالی غذای له بخوره 

اینطوری گرسنه میمونه .   اصلا نمیتونه بخوره. بعضی روزا تا چهار بار هم بالا میاره.  &n ...

عزیزم ببخش اینو میگم وقتی خب خودت اشتباه کردی خیلی زودتر باید یادش میدادی چون بلد نیست عوق میزنه چون پشت هم عوق میزنه بالا میاره دیگه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
بچه من الان دو سالشه همین شکلی بود و الان بهتر شده ولی بازم گاهی عوق می‌زنه منم از ترس اینکه گرسنه ب ...

به دکترش گفتم. گفت دیدی تا حالا کسی نتونه غذا بخوره؟ همیشه میگن نداره بخوره.   بچه رو اذیت نکن.    ی تعدادی هم میگن بخاطر لوزه سوم هی. و یکم بزرگ شده رفع میشه.

کشمش رو یکی یکی میذارم دهنش میجوعه میخوره. اما غذا رو نه.  الان داشتم تو سایت میخوندم یکی نوشته ...

واقعا سخته، دگه باید عادتش بدی، مثلا تخم مرغ ابپز رو کاملا برااش پوره نکن، با پشت قاشق لهش کنه که تکه هاش نرم و کوچ بشه، یا خورشت و برنج و کمی با قاشق له کن نه در حدی که پوره بشه، کم کم عادت میکنه، اولش عوق میزنه، تف میکنه، ولی کم نیار، ادامه بده

بچه من الان دو سالشه همین شکلی بود و الان بهتر شده ولی بازم گاهی عوق می‌زنه منم از ترس اینکه گرسنه ب ...

بله درست که میشه ولی هم خودت اذیت میشی هم بچه چون بجه یه مهمونی میره نمی تونه چیزی بخوره بیرون میری نمی تونه بخوره خیلی چیز ها رو نمی تونه بخوره پسر من الان دو سالشه هویج آجیل هم خودش میخوره هیچی هیچی رو براش له نمیکنم عین خودمون میخوره 

اتفاقا اشتباه فک میکنی جانم، اینجوری بلع کودک قوی نمیشه و مشکل پیدا میکنه، حتی داریم بچه چهار پنج ساله با این مشکل, پس مشکلشو جدی بگیر

عزیزم ببخش اینو میگم وقتی خب خودت اشتباه کردی خیلی زودتر باید یادش میدادی چون بلد نیست عوق میزنه چون ...

مگه ندادم بش؟! دادم. اتفاقاً خونواده ما پر جمعیته. همه چی می‌دادیم. اما بالافاصله بالامیاره. حتی مامانمم هم گفت یه مدت بیار من نگه دارم شاید بلد نیستی. اون با تجربه س. ولی بازم نمیتونه قورت بده. 

بله درست که میشه ولی هم خودت اذیت میشی هم بچه چون بجه یه مهمونی میره نمی تونه چیزی بخوره بیرون میری ...

از روز اول بچه بد غذایی بود. شیر هم نمی‌خورد. الآنم غذا

مگه ندادم بش؟! دادم. اتفاقاً خونواده ما پر جمعیته. همه چی می‌دادیم. اما بالافاصله بالامیاره. حتی مام ...

خب باید طاقت میاوردی عق میزد یه جا نمی دادی یکم میدادی بعدش صبر میکردی دوباره یکم میدادی یه جا نمی داری که بالا بیاره پسر منم عق میزد خیلی وقتا می ترسیدم وای نکنه تو گلوش مونده خفه نشه یه لحظه ولی خب کم نیاوردم یه دوره عق زد ولی خیلی خیلی زود یاد گرفت چطوری بجوئه خانواده شوهرم هی میگفتن وای له کن نمی تونه بجوئه ولی له نکردم یاد گرفت الان ۲ سالشه همه چیز حتی آجیل هم خودش راحت میخوره 

از روز اول بچه بد غذایی بود. شیر هم نمی‌خورد. الآنم غذا

خب پسر منم به شدت بد غذا هست اینم شیرم به زور میخوره الانم فقط چیز های محدود رو میخوره ولی خب چاره نبود باید گذراند