2777
2789
عنوان

مریضی بچه ها تو مدرسه

331 بازدید | 30 پست

واقعا دیگه خسته شدم دوقلو دارم مرتب مریض میشن سرفه های خشک آلرژیک 

همه کاری هم کردم از دمنوش و دکتر و بخور و تقویت سیستم ایمنی و ......‌

ویروس زیاد هست خودمم وسواس گرفتم همش نگرانشونم

شما چیکار میکنین با این مریضی

بیایین دردودل کنیم  😕😕😔😔

دختر من 5روز بیمارستان بستری شد 

الحمدلله امروز مرخص شد

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرا یه سوال

اگه قرص جویدنی لیکوفار واسه گلو درد را قورت بدیم چی میشه

..نوشته جویدنی من دادم دخترم قورت داد ضرره؟؟

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
دختر من 5روز بیمارستان بستری شد  الحمدلله امروز مرخص شد

عزمزم الهی بهتر بشه ما یه هفته هست درگیریم سه روز مدرسه نرفتن ولی تا بهتر میشن دوروز میرن مدرسه همین وضع تکرار میشه

کی میشه زد بزنن دیگه مریض نمیشن 

اواخر شهریور تا اواسط مهر الان دیگه وقتش گذشته 

نه این که کلا مریض نشن خیلی سبک وکمتر مریض میشن 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزمزم الهی بهتر بشه ما یه هفته هست درگیریم سه روز مدرسه نرفتن ولی تا بهتر میشن دوروز میرن مدرسه همین ...

سلامت باشین

آره دختر منم از اول پاییز 4بار مریض شد دیگه ایندفعه ریه‌هاش و خونش عفونت کرد

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....