2777
2789
عنوان

بخندید ببینم دور چشمتون چقدر چروک میشه؟!؟😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 46 پست
آره به سن ربط داره سن که می‌ره بالاتر چروکای دور چشم زیاد میشن ولی من دیدم بعضیا تو سن کم هم چروک دو ...

خی یعنی وقتی سن پایین باشی و بخندی دور چشم چروک نمیشه؟!؟ تا حالا اصن به این موضوع دقت نکزده بودم..فک میکردم همه درحالت طبیعی وقتی میخندن خب چروک میشه دور چشمشون

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
نه ربط به سن نداره دخترم ۱۸سالشه چندتا چروک میفتاد بردمش بوتاکس

خب بوتاکس چقدر دوام داره؟!؟ شنیدم۴-۵ ماه بعد دوباره باید بری .هی هیمنحوری باز باید بری..خب تا کی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سن ربط داره  من چروکای کنار بینیم رو مخمه یه ذره نمایان شده  باید یه فکری براشون کنم& ...

وقتی میخندی هم دور چشمت چروک میشه؟!؟ من تازه کرم دورچ شم هم میزنم همش..ولی یکی میگف بی فایدس

خی یعنی وقتی سن پایین باشی و بخندی دور چشم چروک نمیشه؟!؟ تا حالا اصن به این موضوع دقت نکزده بودم..فک ...

نه تو سن کم پوست سفت تر هست و نباید چروک بشه 

کجای چشمتون چروک میفته ؟زیرش یا گوشه چشمتون ؟

به سن ربط نداره  من ۲۱ سالمه چروک میشه ولی عمم ۵۰ سالشه چروک نمیشه 😐

جدیییییی؟؟؟ یعنی وقتی میخنده دور چشمش چروک نمیشههه؟؟؟؟ عجبببببب.

عمت بوتاکس میکنه 😁

نه ژنتیکه خانواده پدریمه قیافشون بعد ۶۰ سالگی یهو پیر میشه  

حالا من از شانسم کشیدم سمت خانواده مادریم که زود چروک میفته رو صورتشون

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
وقتی میخندی هم دور چشمت چروک میشه؟!؟ من تازه کرم دورچ شم هم میزنم همش..ولی یکی میگف بی فایدس

همش بی فایدس راست گفته !

فقط فیلر اینا باید بزای جلوگیری از چروک زد 

اره دور چشم کناره های بینیم چروک عمقی میفته 

بهت گفته بودم غمگینم⁦:⁠-⁠)⁩
من چروک ندارم فقط وقتی بخندم گوشه ی چشمم جمع میشه مثل خط خنده خط خنده هم ندارم ۲۷سالمه

افرین خب منم همینه..درحالت عادی چیزی نیسن..وقتی میخندم خط خنده و دور چشمم چروک و جمع میشه...خب میگن نباید اینجوری باشه

جدیییییی؟؟؟ یعنی وقتی میخنده دور چشمش چروک نمیشههه؟؟؟؟ عجبببببب.

بله 

کاش میتونستم عکسشو بزارم که باور کنین

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
چروک سن طبیعیه هر چقدرم سن بره بالاتر بیشتر و بیشتر میشن من ۴۰ به بعد میرم بوتاکس هنوز زوده 

بوتاکس اخه موقته...فوووقش پنح مان

نه ژنتیکه خانواده پدریمه قیافشون بعد ۶۰ سالگی یهو پیر میشه   حالا من از شانسم کشیدم سمت خانواد ...

من نیز 

فک کن عمم ۶۰سالشه ..نه منافذی .نه چروکی ...۵ تا بچه هم آورده ..بنده خدا یه دختر فلج هم داره ...یعنی من بودم رسما منفجر میشدم 

بهت گفته بودم غمگینم⁦:⁠-⁠)⁩
نه تو سن کم پوست سفت تر هست و نباید چروک بشه  کجای چشمتون چروک میفته ؟زیرش یا گوشه چشمتون ؟

گوشه چشم...زیرش خیلییییییییییی کم و نامحسوس...ولی گوشه چشم سه تا خط میفته