2777
2789
عنوان

بخندید ببینم دور چشمتون چقدر چروک میشه؟!؟😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 46 پست
همش بی فایدس راست گفته ! فقط فیلر اینا باید بزای جلوگیری از چروک زد  اره دور چشم کناره های بی ...

فیلر چطوریه مثه تزریق ژل هست؟؟ فیلر ماندکاریش بیشتره از بوتاکس؟؟ هزینشو می ونی؟؟

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه خب باید چه کنیم داریم پیر میشیم دیگه طبیعتمونه چکارش داری🥲

خب من نمیخوام چروک شه..این همه علم و تکنولوژس دنیا پیشرفت کرده🤣🤣یه راهی بایدباشه

من نیز  فک کن عمم ۶۰سالشه ..نه منافذی .نه چروکی ...۵ تا بچه هم آورده ..بنده خدا یه دختر فلج هم ...

🤣🤣🤣واقعا بعضیا. چ پوستایی دارن...چمد وقت پیش با خواهرشوهرم و وخواهرشوهر اون بیرون بودیم...وقتی میخندیدن جفتشون میدیدم دورچشم خواهرشوهرم چروک نمیشه.ولی دور چشم خواهرشوهره خواهرشوهرم چروک میشه..هم سن هتسن...فامیلم هستن...جفتشونم سه تا بچه دارن

فیلر چطوریه مثه تزریق ژل هست؟؟ فیلر ماندکاریش بیشتره از بوتاکس؟؟ هزینشو می ونی؟؟

خوب وقتی بوتاکس جوابگوی چروک نباشه فیلر میزنن ..مثلا برای چروکای عمقی ..هزینش از بوتاکس گرانتره 

ولی روتین پوستی رو شرو کن 

اب فراوان ..پچ زیر چشم ..پچ بینی ..فوم شستشو ..اب رسان .ماساژ یخ ..فیشیال ..که جلوگیری بشه از نابودی صورت 

بهت گفته بودم غمگینم⁦:⁠-⁠)⁩
عزیزم بوتاکس پیشکیری میکنه از عمقی شدن چروک  وگرنه باید فیلر بزنی

فیلر رو میشه توضیح بدی چطوریه و ماندکاریش چقدزه؟

🤣🤣🤣واقعا بعضیا. چ پوستایی دارن...چمد وقت پیش با خواهرشوهرم و وخواهرشوهر اون بیرون بودیم...وقتی می ...

اره به ژنتیک و فیزیک بدن بستگی داره 

بهش میگن خطوط پنجه کلاغی  اگر بوتاکس کنی می‌ره خیلیم خوب میشه

واقعا؟؟؟ یعنی بوتاکس کنم..مثلا بعد پنج شش ماه لازم نیست دوباره برم؟؟

فیلر رو میشه توضیح بدی چطوریه و ماندکاریش چقدزه؟

فیلر کمی دردناکه تزریقش 

یه خانوم مسنی میگفت من خط اخم رو دو سال یه بار فیلر میزنم .بازم بستگی داره به جذب بدن 

مثلا خوده من فیلر نزدم 

ولی بوتاکس پیشانیم حدالقل ۴ ماه جوابگو هست 

ولی فیلر خیلی ماندگاریش خوبه 

فیلر بیشتر برای زیر چشم و‌چرکای عمقی مناسبه 

برای چروکای سطحی فقط بوتاکس 

خوب وقتی بوتاکس جوابگوی چروک نباشه فیلر میزنن ..مثلا برای چروکای عمقی ..هزینش از بوتاکس گرانتره  ...

روتین رو دیک چند هفته ای هست شروع کردم...ابرسان و مرطوب کننده وضدلک و دورچشم و ژل شستشو و ضدافتاب تو خونه بی رنگ رو همه رو دارم میزنم...ولی این چروک لامصب دور چشم رو مخمه جدیدا افتاده تو کلم...قبلش اصلا به فکر نبودم..حالا اگ فیلر ماندگارتر باشه..قیمتش مهم نیست..تازه دوماهه رو ابروهام کارکردم فیبروز‌کردم ...ولی خب حداقل یکی دوسال میمونه واسم...اگ واسه چروکم کاری باشه ک یکی دوسال بمونه هزینه میکنم ولی اخه هر پنج ماه نمیصرفه

روتین رو دیک چند هفته ای هست شروع کردم...ابرسان و مرطوب کننده وضدلک و دورچشم و ژل شستشو و ضدافتاب تو ...

دخترم تا وقتی ریشه ای مشکلتو‌ حل نکنی عمقی پوستت خوب نمیشه ..

این روتینا فقط سطحی عمل میکنه 

به نظرم تا زوده بوتاکس رو‌شرو کن تا عمیق تر نشدن 

روتین رو دیک چند هفته ای هست شروع کردم...ابرسان و مرطوب کننده وضدلک و دورچشم و ژل شستشو و ضدافتاب تو ...

عزیزم فیلر برای چروکای سطحی تزریق بشه مث نخود میشه چون پوست توانایی جذب رو نداره ..بوتاکس سبکتره ...

واقعا؟؟؟ یعنی بوتاکس کنم..مثلا بعد پنج شش ماه لازم نیست دوباره برم؟؟

آره بوتاکس خیلی خوب میشه 

بستگی به پوستت داره عزیزم ...مثلا من اسفند ۱۴۰۱ زدم دیگه اثرش مهرماه رفت دیروز بازم رفتم زدم 

ولی خواهرم ۹ ماه طول می‌کشه تا اثر بوتاکسش بره 

دیگه بوتاکس درمان موقت هست باید ۵_۶ ماه یه بار بزنی که میشه سالی ۲ بار 

دخترم تا وقتی ریشه ای مشکلتو‌ حل نکنی عمقی پوستت خوب نمیشه .. این روتینا فقط سطحی عمل میکنه  ...

😥😥😥😥ممنون عزیزم..حتما انجام میدم پس تا بدتر نشده