2777
2789

الان یه ساله تو این خونم انواع سم پاشی و تمیز کردن کابینت و  اینا رو انجام دادم ولی ناپدید نمیشن که نمیشن خدایی تا جایی که میشه نطافتم رعایت میکنم سینک و هر شب می‌شورم آشغالا رو جایی میذارم که سوسک نتونه واردش بشه ولی بازم هستن لعنتیا یعنی جوری تو این خونه بودن که الان کل زندگی این سوسکا رو می‌دونم .. نر و ماده شونم میتونم تشخیص بدم دیگه دارم دیوونه میشم یعنی می‌خوام بدونید تا این حد زیادن و همش جلوی چشمامن ..

حالا میگم به نظرتون این کابینتا رو عوض کنیم ناپدید میشن؟ آخه میگن از جنس کابینت هم می‌تونه باشه چون کابینت نئوپانه جنسش از یه طرفم خونه آپارتمانی و قدیمیه ( ۲۰ سال ساخته) 

تازه عروسم یعنی میترسم گند بزنن تو جهیزیه ام ...  

کسی بوده از دست این حشرات مزخرف راحت شده باشه؟

تو کمد دیواری ام یدونه دیدم جدیدا ... یعنی نمیدونم واقعا چه کنم ترو خدا هر کی تونسته نابودشون کنه بگه دعاش میکنم 

( خمیر سوسک گذاشتم ، سم کامن ام استفاده کردم ، سم پودری ام زدم غیر اینا راه حل دیگه ای دارید؟ ) 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار خمیرسوسک واریور زدم گورشون گم شد

مرسی ازتون میرم میگیرم مارکش فرق میکرد من گرفته بودم اصلا اثر نکرد

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
من یه سم دست ساز از پیروزی خریدم و خداروشکر تموم شدن راحت شدم

اااا ادرسشو دارید؟ منم تهرانم میرم میگیرم 

خمیر سوسکی که من استفاده کردم مارکش کارا هست  قیمتش 50تومن اندازه خمیردندونه  بیست بیسته ...

اینم میگیرم دستتون درد نکنه ایشالله که نابود شن 🥲🤝 

بذار برگش رو پیدا کنم برات میفرستم عزیزم

مرسی عزیزم لطف میکنید❤️

من دوبار خمیرسوسک واریور زدم گورشون گم شد

منم بااین موافقم آلمانی دوتا بگیر کابینتا رو پر کن

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

منم خونم پر شده بود از طبقه پایین زده بود بالا

منم باردارم باز با این حال خیلی تمیز میکردم دیگه ی سوسک میدیدم گریم میگرفت 

شوهرم کل کابینتامو خالی کرد اول خمیر امحا زد بعدش کل خونه رو سم کامن زد(حتما اصلش باید باشه)پنجره هارم بستم تا دو روز 

ناپدید شدن

اگر این کارو کردی بازم دیدی کابینتاتو عوض کن