2777
2789
عنوان

با عوض کردن کابینتا به نظرتون سوسک کابینتی ها ناپدید میشن 🤷🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 33 پست

ببین این لعنتی ها تو وسایل هم تخم ریزی میکنن پس با کابینت عوض کردن مشکلت برطرف نمیشه، یه سم هست مایع باید با آب قاطی کنی و بریزی زیر کابینت ها و روی کابینت و تو چاه و دور اتاق ها بعد دوباره ۱۵ روز بعد این کار تکرار کنی. این کار تمام سوسک ها رو نابود میکنه. دوستم اینجوری کرد ولی اسم سمش نمیدونم رفته بود سم فروشی و گفته بود مشکلش اون اقا بهش این سم داده بود. حتما شب باید سم پاشی کنی و بری خونه مامانت بخوابی که بوی سم توی ریه هات نره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خونم پر شده بود از طبقه پایین زده بود بالا منم باردارم باز با این حال خیلی تمیز میکردم دیگه ی س ...

نه امحا نذاشتم ولی کامن زدم ... میگیرم انشالله که از بین بره من فوبیا دارم به حشرات 

کافیه یه سوسک ببینم جوری به لرزش میوفتم که ... حالا باز اینا کوچیکن ولی باز اینم بیاد نزدیکم حالم بد میشه ... 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
اینا فقط تابستون میان واز تو فاضلاب ببین از کجا میان جلوشو بگیر لوله ماشین لباس وظرفشوییو ببند

والا اره چند وقت بود ناپدید شده بود آنقدر خوشحال شدم الان دوباره اومد یکی دیدم یعنی دارم سکته میکنم دوباره پیداشون شد

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
منم بااین موافقم آلمانی دوتا بگیر کابینتا رو پر کن

به همسرم گفتم امشب بگیره امیدوارم نابود شن مرسی از راهنماییتون 🥲🤝

والا اره چند وقت بود ناپدید شده بود آنقدر خوشحال شدم الان دوباره اومد یکی دیدم یعنی دارم سکته میکنم ...

من تابستون اومده بودن. که حشره کش زدم تو کابینتا تا چند روز همه مردن الان دو ماهه ندیدم

من یه بار درگیرش شدم.تمام کابینت رو ریختم بیرون و سوراخ سمبه هارو گشتم و تخمشون رو برداشتم و از این سم خمیری ها هم زدم. دیگه بعدش ریشه کن شد خدا رو شکر 

باید همه چیو بریزی بیرون تخماشون رو پیدا کنی جاهایی که تو دسترس نیست تخم ریزی میکنن

مرسی ازتون میرم میگیرم مارکش فرق میکرد من گرفته بودم اصلا اثر نکرد

از این سوسک ریزا که بهش میگن سوسک خارجی؟ از اونا تو تالار همسرم اینا پر بود انواع سم و اینارو زده بودن هیچ تاثیری مداشت نزذیک صد میلیون خرج کرذن افاقه نکرد اخر یکی اومد گف من یک چیزی دارم ک میزاری نزدیک لونه اشون میخورن معده اشون خراب میشه چن روز نمیتونن چیزی بخورن میمیرن بعد اونیم ک مرده تبدیل میشه ب همون ماده سوسک دیگه اونو میخوره میمیره 

شوهرم گف ازش خریدیم کلا زیاد خریده بودن هشتصد فک کنم میگف دیگه الان یک دونه سوسک هم نیست واسه نشونه   میگف قبلا هر  سمی میزدیم یک مدت نبودن دوباره پیداشون میشد ولی میگف این ریشه کن کرد

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست
فقط و فقط خمیر سوسک امحا یعنی معجزه میکنه دیگه حتی لشه هاشونم به چشم نمیبینی دوساله با یه تیوب خمیر ...

اره قرار شد همسرم بگیره امشب میزنم انشالله که ناپدید شن راحت شم دیوونه ام کردن