2777
2789
عنوان

با عوض کردن کابینتا به نظرتون سوسک کابینتی ها ناپدید میشن 🤷🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 33 پست
از این سوسک ریزا که بهش میگن سوسک خارجی؟ از اونا تو تالار همسرم اینا پر بود انواع سم و اینارو زده بو ...

اره از اوناست اسمشو نگفته بودن؟ دیوونه ام کردن

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
نئوپان همیشه توش سوسک میزنه عزیزم  منم یه تخت داشتم از این جنس بود همش توش سوسک میزدددددد عوض ...

اره لعنتی نئوپانه اصلا نزدیک تخت و وسایل دیگه ام نشدن چون ام دی افه فقط تو کابینتن ... منم حالم بد میشه کلا 

به هر حال ظرفا اونجان اونام میرن‌رو ظرفام و حالمو خیلی خیلی بد می‌کنه این ... 

حالا راه حل بقیه رو امتحان میکنم اگه بازم بودن دیگه کلا کابینتا رو عوض میکنم 🥲

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره از اوناست اسمشو نگفته بودن؟ دیوونه ام کردن

نه اسم نداشته دست ساز یوده فک کنم باید بهش سفارش بدی بفرسته از شوهرم میپرسم بهت میگم چاره کار فقط اونه اونا همه چیزو امتحان کردن میگم نزدیک صد میلیون اوناع سم و خمیر گذاشتن فرق نکرد یک مدت نبودن دوباره پیذاشون میشد اما میگف این ماذه از درون گوارش و ایناشونو بهم میزده چیزی نمیتونستن بخورن از گشنگی میمردن بعدم تبدیل میشدن ب همون ماده بعد مردن 

میگف یکی تو کفشش بردع بود خونش  از سوسکا 

میگفته خونه پر شد درز کابینتا درز درآ داخل پریزا قبل اینکه این ماده رو پیدا کنن چندین سال درگیر  بودن اون یارو‌خونشو خراب کرده بود ذیده بود چاره ندارن

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست