دیشب به محاسبه ی داراییام از اندوهها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمیتواند ناشی از سالهای بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بودهام."
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا پسر عموی خودمم متولد ۶۹ ارشد داره و مهندس و وضع مالی خوب با یه دختر دو سه سال کوچیک تر از خودش که اونم لیسانس و کارمند هست ازدواج کرد چند ماهه پیش عروسیشون بود...نرفت دهه هشتادی بگیره والا
اطرافیان منم همین سنین ازدواج میکنن و نی نی سایت همیشه برام عجیب بوده
جدیدا تو سایت به بالای سی میگن سن بالا😓
سایت داره به قهقرا میره
نمیدونم دقیقا اینا دنبال چی ان
تبلیغ ازدواج تو سن کمه چیه
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
جدیدا تو سایت به بالای سی میگن سن بالا😓سایت داره به قهقرا میرهنمیدونم دقیقا اینا دنبال چی انتبلیغ ا ...
یا این که چند روز پیش طرف تاپیک زده من سنم بالاس الان باردار شدم بچم باید یه مادر پیر تحمل کنه و فلان حالا طرف ۳۳ سالش اینا بودا ....آخه تازه ۳۳ ساله ها دارن ازدواج میکنن
یا این که چند روز پیش طرف تاپیک زده من سنم بالاس الان باردار شدم بچم باید یه مادر پیر تحمل کنه و فلا ...
اینا مشخصه تبلیغ چی رو دارن میکنن
یک نفرم نیستن
بعضیاشونم پلاسن تو تاپیکای بارداری و هی میگن زود بچه دار شید
من و که دارن روانی میکنن
😬😓
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐