2777
2789

من دو ساعت بعد ارایشم کلا خراب میشه

صورتم چرب میشه ارایشم خراب میشه کلا عین جنازه میشم یه جلوه کر و کثیفی میده

چیکار کنم همچبن نشه

شما هم همینطورید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول آب رسان

بعد ضد آفتاب 

بعد پایمردی

بعد کانسیلر

بعد پنکک

بعد ریمل

بعد صابون ابرو

بعد خط لب قهوه ای

بعد رژ رگ نود

بعد رژگونه

بعد هایلایتر

بعد خط چشم قهوه ای

بعد پودرفیکس

بعد اسپری فیکس

اول آب رسانبعد ضد آفتاب بعد پایمردیبعد کانسیلربعد پنککبعد ریملبعد صابون ابروبعد خط لب قهوه ایبعد رژ ...

دست گلت بی بلا

فقط پنکک میزنم دیگه پودر فیکس نمیخواد که

قبلش پوستتو پاک کن با تونر چربی اضافه اش بره ، از کرم پودر یا ضد آفتاب مناسب پوست چرب استفاده کن که مات باشه و چرب نشه رو پوستت ، بی بی کرم خیلی بهتر از کرم پودره حداقل ، آخرش هم حتما با پنکک یا پودر فیکس خشک کن کرمت رو

من ضدآفتاب بی رنگ میزدم اکثرا اگه پوست معمولی یا خوبی داری زیاد از کرم پودر و کرم های رنگ دار استفاده نکن 

نه پنکک

خب ببین بعد یه مدت ارایش کم رنگ میشه

یه تجربه ای که داذم اینه دست اصلا به صورتت نزن من عادتم بود از استرس دست به پیشونی و ... میزدم بعد اثر ارایشم کم میشد دست به صورت و ... نزن 

ولی کلا ارایش باید تمدید بشه

و یه سوال پنکک سنگین نیست برا پوست چون من ضدافتاب رنگی میزنم؟

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂