2777
2789
عنوان

ترجیح میدین آدما دوستون داشته باشن یا ازتون حساب ببرن؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازم حساب ببرن 

که همینطورم هست

نیازی به عشق و محبت دیگران ندارم همونایی که ادعای دوست داشتن میکنن روزی پشتتو خالی میکنن و تنهات میزارن اونا تا ابد دوستت نخواهند داشت اونا بدون دلیل دوستت ندارن و تووو قطعا منفعتی داری براشون😏  

این تعادلو حفظ کردن حقیقتا کار راحتی نیس من تلاش کردم، ولی هردوش باهم نشد، حداقل من نتونستم:)

میفهمم تو چه شرایطی هستی...
میدونی سعی نکن که خودت نباشی...من دوستی دارم که مثل شماست...ترس طرد شدن داره...بخاطر همین جوری برخورد میکنه و جوری نظر میده که همه راضی باشن و همین باعث شده که خودش عذاب بکشه...
من همیشه نظر خودمم و میگم جوری برخورد میکنم که بنظرم درسته...
همیشه هم سعی میکنم برای کارم دلیل داشته باشم تا حتی اونی هم که خوشایندش نیست متوجه علت کارم بشه و براش کدورتی پیش نیاد
حد و حدودم رو با افراد رعایت میکنم
در کل سعی کن خوش رو باشی تا جایی که میتونی به بقیه کمک کنی
اما بخاطر رضایت اطرافیانت خودتو تحت فشار قرار نده...
همیشه به دوستم میگم...میگم ترس اینکه دوستت نداشته باشن و طرد بشی رو از خودت دور کن...خودت باش..اون موقع بقیه هم بیشتر مجذوبت میشن...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
این تعادلو حفظ کردن حقیقتا کار راحتی نیس من تلاش کردم، ولی هردوش باهم نشد، حداقل من نتونستم:)

منم خیلی سخت میتونم هم مهربون و هم محکم باشم

چونکه ما وقتی میخواییم از خودمون دفاع کنیم عصبانی میشیم تند برخورد میکنیم در صورتیکه باید قاطع و محکم بودنو یاد بگیریم نیاز به عصبانیت نیست