2777
2789
عنوان

نبش قبر بعد از ۴۰ سال❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10671 بازدید | 218 پست
هیس 😬🤐 سکوت کنیم بهتره

حرفم بزنیم ب گوش کسی نمیرسه

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واه..جسم پوسیده شده تمام..فقط روح می مونه...جسم که حالیش نیس

الله اعلم

هرچی دربارع مردگان میگن چیزاییه که به عقل زمینیه بشر میرسه

باقیش رو خدا میدونه و بس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
شما بماند جوابت

چطور؟

سوال نپرسیم؟

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
تهران هم همینه بلکه گرونتر اخه چن روز پیش صحبتش بود یکی به ارزونی ازین مقبره خانوادگیا خریده حالا ...

مقبره خونوادگی متراژش زیاده اون آره . ولی نمیشه گف قیمت قبر اینه !! 

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
حتما اشتباه جای دیگه زنگ زدین بهتون اطلاعات غلط دادن وگرنه از نظر همه مراجع وقتی گوشت تبدیل به خاک ...

نه عزیزم اشتباه میکتی

مرده حرمت داره حتی بعد ۳۰ سال

این ملت و ... چه بلاها که سردین نیاوردن،جای بحثش اینجا نیست

اما بعد ۳۵سال قبر شکافتند موهای طرف هنوز تو یه گوشه از کفن پوسیده بود

خیلی ها با غسل جمعه بدنشون پوسیده نشده

من اصلا شب اول قبر رو‌قبول ندارم خدا به بندش درد نمیده

عزیزم دردش بخاطر تعلقات و وابستگیامون به خواسته های دنیویه 

فشار قبر کلا ینی مرده میخواد برگرده به دنیا ولی اسیر خاکه و سرش به لحد میخوره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تو قبر پدر من آهک ریختن گفتن بعد از سه روز از بدنش هیچی نمیمونه الان فکر کنم حتی استخوان هاشم پوسیدن 😢💔

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️