2777
2789
عنوان

نبش قبر بعد از ۴۰ سال❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10671 بازدید | 218 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کربلا نه. تو عربستان فکر کنم آهک میریزن. حتی میگن خاک تو قبرستان بقیع انگار چربه

هرچی فک کردم بقیع یادم نیومد کلمه اش

بقیع هم اسید میریزن

کربلا هم همینطور نشنیدی دیگه سالهاس میگن تربت نخوریر؟

قبلا بچه تازه متولد شده رو میگفتن تربت بدید بخوره

یه سری فامیلمون تربت مالید چشماش

تا یه سال درگیر دوا دکتر بود

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من سوال کردم گفتن مجدد فشار شب اول قبر داره

مگه مهر ورود و خروج میزنن؟

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
نبش قبر قوانین و آداب و اصولی داره که باید از افراد مطلع در این باره سوال کرد. مردم عادی معمولا این ...

من یه جا موندم مکارم میگه اگه آثاری از جنازه نباشه اگه بود نباید دست بزنن ولی این بعد ۴۰ سال همچنان استخوانهایش سالم بود

تماس بگیر مرجع تقلیدت منم از دفتر ..... سوال کردم

حتما اشتباه جای دیگه زنگ زدین بهتون اطلاعات غلط دادن

وگرنه از نظر همه مراجع وقتی گوشت تبدیل به خاک شده باشه ک معمولا بعد از ۲۰ تا ۳۰سال حتما شده نبش قبر اشگال نداره

و هیچ حرفی از شب اول قبر نیست

عذاب قبر مربوط به روحه

شب اولی ک روح به اون دنیا میره اون عذاب هست

وقتی قبر جسم رو بشکافن چه ربطی به روح داره

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

۱۵۰ میلیون ؟!! مگه کجایید ؟! تهرانم فک نکنم این قیمت باشه !

تهران هم همینه

بلکه گرونتر

اخه چن روز پیش صحبتش بود یکی به ارزونی ازین مقبره خانوادگیا خریده حالا داره هرکدومو تو همین رِنج میفروشه 

من ازونجا متوجه شدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
واه..جسم پوسیده شده تمام..فقط روح می مونه...جسم که حالیش نیس

نمیدونم این حرفارو از کجا در میارن

آدم خوبه از عقل خودشم استفاده کنه

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂