2777
2789

خیلی دلم میخواد اون چیزی که توی دلمه بارت کنم ولی حیف از حساب کاربریم میترسم

تو اگه میخوای برده جنسی باشی باش ولی از طرف زن های دیگه زر نزن

درضمن زندگی مشترک همینه مرد و زن باید کنار هم و با هم تصمیم بگیرن نه اینکه زن فقط برده جنسی باشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز کی در مورد زنا گ... خورده؟

ی تاپیک هست نوشته زن اجازه نداره در مورد پول همسرش نظر بده فقط میتونه نفقه داشته باشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بستگی داره چی گفته تا بتونیم قضاوت کنیم

برو بخون از ترسش قفل کرده

چشمه خانم که بود و‌چه گفت 

میدونم تلخه ها خیلی تلخه ها ولی خب از نظر شرع و قانون نه که زن برده باشه ولی خب تحت سلطه ی مرد باید زندگی کنه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ی تاپیک هست نوشته زن اجازه نداره در مورد پول همسرش نظر بده فقط میتونه نفقه داشته باشه

به اوشون ربطی نداره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

متن تاپیکش این بود:

قابل توجه خانمهایی ک فتوا میدن پول مرد مال زنشه و یک هزاری خرج کنه باید زنش راصی باشه. حق زن فقط نفقشه شرعی و قانونی. خواهرا خودتونو ادیت نکنید بیشتر. یا حق

همینا که این حرفو میزنن خودشون تمام پول شوهر میگیرن از حسادت و بدجنسیشون به بقیه اینجور میگن

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
همینا که این حرفو میزنن خودشون تمام پول شوهر میگیرن از حسادت و بدجنسیشون به بقیه اینجور میگن

دقیقا

برو بخون از ترسش قفل کرده

رفتم خوندم...راست گفته مرد وقتی نفقه زنش رو کامل پرداخت کنه و کم کثری برای زنش و بچس نذاره

زن نمیتونه بهش بگه پولت رو جایی خرج نکن..یعنی اختیار داره همه پول شوهرش نیست

البته نه هر جایی و هر خرجی

خرج مشروع و کمک به خانواده منظورمه

ما تو شهرمون رسمه زن ميتونه از خرج خونه بدون اجازه شوهرش خرج كنه. تا نصفش يعني. (فقط مربوط به اون تا ...

متوجه نشدم