الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون بچه های الان خیلی راحت کنترلشون از دست آدم در میره
دختر و پسر هم نداره
خودم یه دختر نزدیک ۱۲ سال دارم
دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
به نظر من محدودیت سمه برا بچه ها. اونم تو جامعه امروز. تازه ۱۸ سالگی بره دانشگاه یهو دختر پسرا رو بب ...
مگه من گفتم محدود کنه ؟
از نظر من ۱۰ سالگی سن بیرون رفتن تنهایی با دوست نیست.
دختر من نزدیک ۲ ساله روانشناس و مشاور داره
حالا حالاها هر رفت و امدی با دوست فقط زیر نظر مستقیم والدین باید باشه
دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
به نظر من محدودیت سمه برا بچه ها. اونم تو جامعه امروز. تازه ۱۸ سالگی بره دانشگاه یهو دختر پسرا رو بب ...
محدودیت نه تا 18 سالگی
الان این موردی که اینجا داریم بچه تو سنیه که فعلا باید تو خونه باید بهش یاد بدن رفت بیرون باید مراقب چیا باشه بعد با خود خانواده بره بیرون یواش یواش با اونا یاد بگیره از 14 سالگی اینا یه تایم کوتاه بره و یواش یواش بیشتر شه تا بشه 18 سالش که کامل بره تو جامعه