2777
2789
عنوان

مامانت شما اجازه می‌دین بچه ی ده سالتون هفته ای یکبار با دوستاش

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 87 پست
منم کاملا محترمانه باهات برخورد کردم،طرز فکر شما برای خودت و طرز فکر منم برا خودم

والا شما پریدی ب من میگی بیا بخورم🗿

اینجا سایت تبادل نظره میتونیم رو بقیه ریپ بزنیم و انتقاد کنیم خلاف قوانین نیست

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا بهشون خوش میگذره باباشون اصلا وقت نمی‌ذاره بخدا میاد خونه حتی یه کلمه جواب سلام هم گاهی نم ...

وای امان ازین باباها. ه ار بار روانشناسا میگن تو تربیت و آینده بچه هد نقش پدر مهمه باز عین خیالشون نیست. ببر بیارش حال کنه بچه

اشتباه کردم بنظرت؟

من بودم اجازه نمیدادم

چون بچه های الان خیلی راحت کنترلشون از دست آدم در میره

دختر و پسر هم نداره

خودم یه دختر نزدیک ۱۲ سال دارم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

من بودم اجازه نمیدادمچون بچه های الان خیلی راحت کنترلشون از دست آدم در میرهدختر و پسر هم ندارهخودم ی ...

به نظر من محدودیت سمه برا بچه ها. اونم تو جامعه امروز. تازه ۱۸ سالگی بره دانشگاه یهو دختر پسرا رو ببینه. بدون تجربه و آموزش 

حد هم دارها. نه ازادی کامل نه محدودیت کامل. هرچیزی باتوجه به نظر روانشناسا

به نظر من محدودیت سمه برا بچه ها. اونم تو جامعه امروز. تازه ۱۸ سالگی بره دانشگاه یهو دختر پسرا رو بب ...

مگه من گفتم محدود کنه ؟

از نظر من ۱۰ سالگی سن بیرون رفتن تنهایی با دوست نیست.

دختر من نزدیک ۲ ساله روانشناس و مشاور داره

حالا حالاها هر رفت و امدی با دوست فقط زیر نظر مستقیم والدین باید باشه

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

به نظر من محدودیت سمه برا بچه ها. اونم تو جامعه امروز. تازه ۱۸ سالگی بره دانشگاه یهو دختر پسرا رو بب ...

محدودیت نه تا 18 سالگی 

الان این موردی که اینجا داریم بچه تو سنیه که فعلا باید تو خونه باید بهش یاد بدن رفت بیرون باید مراقب چیا باشه بعد با خود خانواده بره بیرون یواش یواش با اونا یاد بگیره از 14 سالگی اینا یه تایم کوتاه بره و یواش یواش بیشتر شه تا بشه 18 سالش که کامل بره تو جامعه

من بودم اجازه نمیدادمچون بچه های الان خیلی راحت کنترلشون از دست آدم در میرهدختر و پسر هم ندارهخودم ی ...

نه کنترلگری درسته نه رفاقت بیش از حد

دکتر اسلامی دکتر خیلی خوبیه. وویساشو گوش کنید. باید حد و مرز باشه

قانون باشه

محدودیت متعادل باشه 

اعتماد به نفس بچه رسد کنه. قدرت تصمیم گیری رشد کنه. وابستگی نباشه 

بنظرم انقد براش پررنگ باشید ک دنبال تفریح و محبت بیرون خونه و خانواده نباشه 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم