2777
2789
عنوان

نبش قبر بعد از ۴۰ سال❌❌❌

| مشاهده متن کامل بحث + 10665 بازدید | 218 پست
پس ینی سنی هستن؟ ائمه رو قبول ندارن؟

سنی ها رو دقیق نمیدونم. چون فرقه های مختلفی دارن و دیدگاههاشون متفاوته. برای وهابیت اینو میدونم.که اصلا قبول ندارن. ولی بعصی مذاهب اهل سنت برای اماما احترام قایل هستن و تو ایام شهادت امام حسین که آغاز سال جدیدشون هست حرمت نگه میدارن. اما وهابیت نه اصلا 

کجا نوشته از ۱۰۰سال قبل

از خانواده ام شنیده بودم که مثلاً برای پدر بزرگشون ۷۰ سال قبل اینکارو کرده بودن .الان میشه بیش از صد سال 

جایی ننوشته .

کلا خیلی باب هست از زمانهای  خیلی قدیم شاید صدر اسلام ☺️

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تصور کن قدمت آدمیزاد ده هزار سال هست، ماییم و این کره ی کوچیک!  چند میلیارد انسان هایی که ...

داستان حضرت ابراهیم نشنیدی؟که به خدا گفت چه جوری در قیامت بدنمون پوسیده شده زنده میشیم و.....

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

داستان زنده شدن پرندگان به دست حضرت ابراهيم(ع) و به امر خداوند متعال به تسكين و آرامش قلب پيامبر بزرگوار خدا، در سوره بقره‌، آيه 260 آمده است‌، خداوند متعال در آيه مذكور مي‌فرمايد: "و (به خاطر بياور) هنگامي كه ابراهيم گفت‌: خدايا! به من نشان بده چگونه مردگان را زنده مي‌كني‌؟ فرمود: مگر ايمان نياورده‌اي‌؟! عرض كرد: چرا، ولي مي‌خواهم قلبم آرامش يابد، فرمود: در اين صورت‌، چهار نوع از مرغان را انتخاب كن و آن‌ها را (پس از ذبح كردن‌) قطعه قطعه كن (و در هم مخلوط كن‌) سپس بر هر كوهي قسمتي از آن را قرار بده‌، بعد آن‌ها را بخوان‌، به سرعت به سوي تو مي‌آيند و بدان خداوند غالب و حكيم است‌."

هدف از نقل چنين داستان‌هايي در قرآن آموزش نكات اعتقادي و به جهت هدايت و تربيت انسان به سوي كمال است‌. در آيه مذكور موضوع مهم معاد و زنده شدن مردگان در روز قيامت را مطرح و بر حقانيت آن تأكيد فرموده است‌.(براي آگاهي بيشتر ر.ك‌: الميزان‌، علامه طباطبايي‌؛، ج 2، ص 348ـ377، مؤسسه الاسلامي وابسته به جامعه مدرسين حوزه علميه قم‌.)

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
داستان حضرت ابراهیم نشنیدی؟که به خدا گفت چه جوری در قیامت بدنمون پوسیده شده زنده میشیم و.....

چرا همون داستان کوه و کبوترهایی که گوشت هاشون میکس شده.

اتفاقا منم همین رو گفتم : قیامت همه آدمها فراخوانده و حاضر میشن

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

فک کنم یه سری قوائد داره اگه رعایت بشه اشکالی نداره

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
طفلی بچه هاش استخوانارو و بغل کرده بودن گریه میکردن 

با این حرفت قلبم از درون کاملا مچاله شد یه حس خیلی بدی گرفتم یه حس شبیه ترس انگار ته دلم خالی شد و یه قابلمه آب داغ از سرم ریختن پایین🖤

دقیقا منم ...وای خداروشکر تنها نیستم

سلام امیدوارم حالتون خوب و زندگیتون پر از آرامش باشه 

من از همسرتون خیلی حس خوبی گرفتم حس پاکی و مهربونی انگار چند ساله میشناسمتون 🥲

من ۲۰ سالمه و تو زندگیم سختی‌های زیادی رو تحمل کردم پستی و بلندی زیاد داشتم و هنوزم دارم با این سختیا میجنگم 

تنها خواستم ازتون اینه که برام از ته دلتون دعا کنین واقعا به دعاهای شما و همسرتون نیاز دارم

🙏🏻🤍