2777
2789
عنوان

به دعا و طلسم اعتقاد دارید

474 بازدید | 36 پست

بچه ها من الان هفت ماهه زندگیم دگرگون شده . به حدی نابود شده که شاید تا به طلاق هم بکشه و باردارم و روز به روز از بچم بیشتر بدم میاد . من اصلا نمیدونستم چرا تا این که دوستم گفت شاید برات دعا گرفتن ولی من اصلا اعتقادی نداشتم بع دعا و این چیزا . ولی وقتی میبینم اینجوری غیر طبیعی زندگیم به هم ریخته میگم شاید واقعا اینجوری باشه و دعا گرفته  باشن و دارم کم کم اعتقاد دیدا میکنم . حالا زنگ زدم به یه دعا نویس خوب میگه برات دعا گرفتن و تو قبرستون دفع کردن باید رفع طلسم بشه هزینه اش هم ۲ تومن هست . به نظر شما اینکارو کنم ؟ واقعا طلسم و این چیزا هست ؟ مشکلم پولش نیست اگه بدونم زندگیم درست میشه بیشتر از اینا حاضرم بدم  فقط نمیخوام الکی باشه چون اعتقاد آنچنانی هم نداشتم الان شک دارم . نظر شما چیه ؟ راهنماییم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حتی توی قرآن هم اومده

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
ب کسی شک داری اطرافت همچین اشخاصی هستن عایا

خیلی مطمان نیستم به یه دو نفر شک دارم ولی واقع نمیدونم اهل این چیزا باشن یا نه . نمیخوام حتی تو ذهنمم بهشون تهمت زده باشم