بچه ها من الان هفت ماهه زندگیم دگرگون شده . به حدی نابود شده که شاید تا به طلاق هم بکشه و باردارم و روز به روز از بچم بیشتر بدم میاد . من اصلا نمیدونستم چرا تا این که دوستم گفت شاید برات دعا گرفتن ولی من اصلا اعتقادی نداشتم بع دعا و این چیزا . ولی وقتی میبینم اینجوری غیر طبیعی زندگیم به هم ریخته میگم شاید واقعا اینجوری باشه و دعا گرفته باشن و دارم کم کم اعتقاد دیدا میکنم . حالا زنگ زدم به یه دعا نویس خوب میگه برات دعا گرفتن و تو قبرستون دفع کردن باید رفع طلسم بشه هزینه اش هم ۲ تومن هست . به نظر شما اینکارو کنم ؟ واقعا طلسم و این چیزا هست ؟ مشکلم پولش نیست اگه بدونم زندگیم درست میشه بیشتر از اینا حاضرم بدم فقط نمیخوام الکی باشه چون اعتقاد آنچنانی هم نداشتم الان شک دارم . نظر شما چیه ؟ راهنماییم کنید
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤